Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Интервю

Темпа Систем БГ: „Планираме да разширим базата за асемблиране на табла в България, за да покриваме и международни пазари“

16.01.2018 г.

Темпа Систем БГ е утвърдено българско дружество, опериращо в областта на индустриалната автоматизация, което не спира да се развива. Компанията е дъщерна на турския лидер Tempa Pano, което я превръща в комплексен доставчик на услуги, директно от производителя. „Смело мога да заявя, че ние можем да извършим пълен цикъл от инженерингови услуги по електрообзавеждането на едно предприятие. Дейността по асемблиране на табла, която развиваме в България, ни помага още повече в стремежа да предлагаме цялостни и конкурентни услуги, отговарящи на всички изисквания на клиентите“, коментира за Инженер.bg г-жа Айше Ерел, съуправител на Темпа Систем БГ.


За своите 15 години на българския пазар, Темпа Систем БГ се утвърди като предпочитан партньор на родните предприятия, що се касае до проектиране, производство, инсталация и пуск на индустриални шкафове, табла и оборудване за автоматизация. Това, което отличава компанията, е прецизната работа, бързите срокове за доставка и конкурентното съотношение между цена и качество. За лидерството на пазара у нас допринася и базата им в Пловдив, където на място се извършва асемблирането на таблата.

 

 

„Развиваме тази услуга от 2 години, през които установихме колко полезна е тя за спечелване доверието на клиентите ни. В момента разработваме бизнес план за разширение и повишаване на производствения ни капацитет, с което целим да излезем и на международните пазари в областта на асемблирането“, коментира г-жа Ерел. Тя заяви, че след планираното разрастване Темпа Систем БГ ще може да поема не само големия брой поръчки от страната, но и да покрие изискванията на клиенти от Европа и Турция.

 

„Искаме името ни да се свързва с най-сериозните и коректни фирми в нашата сфера. Затова част от бизнес плана ни за развитие включва и сертификацията по ISO. Предвид спецификата на работата ни, този процес е свързан с много предварителни процедури, финанси и последователност. Сигурни сме, че ще се справим, именно заради продължителната подготовка“, коментира още тя.

 

Услугите, които Темпа Систем БГ предлага у нас, включват проектиране, производство, доставка, монтаж и пускане в експлоатация на индустриално оборудване. Турската компания-майка Tempa Pano е лидер в производството на табла и индустриални шкафове, а близкото ѝ местоположение е предпоставка сроковете за доставка и изпълнение в България да са толкова кратки. „Можем да предложим на всеки клиент изготвяне и изпълнение на проект според неговите нужди и изисквания. Цикълът на услуги при нас е напълно затворен – факт, с който малко други компании могат да се похвалят“, изтъкна още г-жа Ерел.

 

 

Това, което българското дружество изключва от политиката си, е оборудването на табла с нискокачествена апаратура. „Пазарът изисква да има предложения от всякакъв ценови диапазон. Но ние не приемаме поръчки, в които изискването е да се вложи възможно най-евтиното оборудване. Избрали сме път, в който ни води високото качество“, категорична е г-жа Ерел. „С това решение сме губили проекти, но изводът, който сме си направили, е, че в дългосрочен план е по-полезно поддържането на високо ниво“, допълни тя.

 

Към момента в базата в България компанията изпълнява поръчки за асемблиране на табла ниско напрежение. Проектите за средно и високо напрежение се изпълняват в Турция. По същия начин се процедира и при поръчки за големи количества.

 

„Предоставяме асемблиране на табла за широк спектър от приложения. Разбира се, предимно за индустрията, но сме имали и проекти за хотели, складови и търговски обекти“, заяви в заключение г-жа Айше Ерел.

 

Очаквайте следващи коментарни материали за Темпа Систем БГ в Инженер.bg, в които ще ви разкрием още любопитни факти за дейностите по автоматизация, която компанията предлага.

 

Повече информация за Темпа Систем БГ, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Темпа Систем БГ

Още от Електротехника