Интервю

 • Ще изпратим годината със сериозен пазарен ръст, благодарност към партньорите и нови идеи за 2015 г.

  Ще изпратим годината със сериозен пазарен ръст, благодарност към партньорите и нови идеи за 2015 г.

  Госпожа Мая Иршик, маркетинг мениджър на ВАГО България, пред Инженер.bg за изключително успешната за ВАГО България 2014 г.; за мотивацията и хъса за работа, благодарение на които можем да превърнем предизвикателствата в успех; за екипа, доверието и спечелените нови клиенти, както и за продуктите на водещия немски производител - WAGO Kontakttechnik, очакващи своя пазарен дебют на българския пазар през 2015 г.

 • Beghelli е сред фирмите, определящи тенденциите в областта на осветлението

  Beghelli е сред фирмите, определящи тенденциите в областта на осветлението

  Инж. Иван Димов, управител на Бегели България пред Инженер.bg за привилегията да предлагаш продуктите на един от най-големите производители в областта на аварийното, промишленото и офис осветлението – италианската компания Beghelli; за удовлетвореността от хилядите успешно реализирани проекти у нас; за енергоспестяващото осветление и LED осветлението като доказан подход за икономия на енергия, както и за пътищата за постигане на реални ползи от внедряването на подобен тип осветление.

 • Качеството и сигурността на една система зависят от инсталацията и поддръжката й в изправно състояние

  Качеството и сигурността на една система зависят от инсталацията и поддръжката й в изправно състояние

  Теодор Попов, административен директор на Телетек Груп АД, пред Инженер.bg за качеството и сигурността на противопожарните инсталации, които следва да са основен показател за определяне на мерките за пожарна безопасност на сградите, за нормативните документи, допълващи Наредба № Iз-2815, както и за спецификите в лицензионния режим, въведен с нея.

 • Инвестираме в разширяване на структурата ни в страната

  Инвестираме в разширяване на структурата ни в страната

  Инж. Милен Колев, управител на ЕЛМА Инженеринг и ръководител на търговски офис Бургас в ЕЛМА пред Инженер.bg за това защо е умерен оптимист за бизнес климата у нас през 2012 г., за състоянието на строителния сектор, за европейските фондове като основен инвестиционен поток, както и за новите продуктови марки и линии, които компанията ще предлага.

Още от Електротехника