Интервю

 • Мая Иршик от ВАГО България: „Растем и продължаваме да се развиваме на българския пазар и на Балканите“

  Мая Иршик от ВАГО България: „Растем и продължаваме да се развиваме на българския пазар и на Балканите“

  Мая Иршик, маркетинг мениджър на водещата компания в сферата на електротехниката, електрониката, автоматиката, сградната и индустриална автоматизация ВАГО България, в ексклузивно интервю пред Инженер.bg разказва за новите предизвикателства, пред които e изправена фирмата, за основните групи изделия, които предлага на пазара, за последните новости на WAGO, както и за състоянието и бъдещите очаквания за развитие на пазара в България и на Балканите.

 • Работим усилено за утвърждаване на позициите на Socomec на българския пазар

  Работим усилено за утвърждаване на позициите на Socomec на българския пазар

  Инж. Иван Попов, управител на DTS - Цифрови Преносни Системи пред Инженер.bg за изминатия път, за утвърждаването на продуктите с марка Socomec на българския пазар, за цената на доверието от страна на клиенти и партньори, за привилегията да предлагаш и налагаш революционно нови технологии, както и за най-новите продуктови предложения на Socomec.

 • За да пробиеш на арабските пазари се изисква желязна воля, много търпение и сериозна визия за бъдещето

  За да пробиеш на арабските пазари се изисква желязна воля, много търпение и сериозна визия за бъдещето

  Инж. Милен Колев, управител на ЕЛМА Инженеринг и ръководител на търговски офис Бургас на ЕЛМА-М-ГРУП, за посещението си на един от най-големите форуми в областта на електрооборудването „Middle East Electricity”, който се провежда всяка година в Дубай; за възможностите, които предлагат арабските пазари и качествата, които са необходими, за да се пробие на тях, както и за личните си впечатления от един от най-красивите и модерни градове в света.

 • Ще изпратим годината със сериозен пазарен ръст, благодарност към партньорите и нови идеи за 2015 г.

  Ще изпратим годината със сериозен пазарен ръст, благодарност към партньорите и нови идеи за 2015 г.

  Госпожа Мая Иршик, маркетинг мениджър на ВАГО България, пред Инженер.bg за изключително успешната за ВАГО България 2014 г.; за мотивацията и хъса за работа, благодарение на които можем да превърнем предизвикателствата в успех; за екипа, доверието и спечелените нови клиенти, както и за продуктите на водещия немски производител - WAGO Kontakttechnik, очакващи своя пазарен дебют на българския пазар през 2015 г.

 • Beghelli е сред фирмите, определящи тенденциите в областта на осветлението

  Beghelli е сред фирмите, определящи тенденциите в областта на осветлението

  Инж. Иван Димов, управител на Бегели България пред Инженер.bg за привилегията да предлагаш продуктите на един от най-големите производители в областта на аварийното, промишленото и офис осветлението – италианската компания Beghelli; за удовлетвореността от хилядите успешно реализирани проекти у нас; за енергоспестяващото осветление и LED осветлението като доказан подход за икономия на енергия, както и за пътищата за постигане на реални ползи от внедряването на подобен тип осветление.

 • Качеството и сигурността на една система зависят от инсталацията и поддръжката й в изправно състояние

  Качеството и сигурността на една система зависят от инсталацията и поддръжката й в изправно състояние

  Теодор Попов, административен директор на Телетек Груп АД, пред Инженер.bg за качеството и сигурността на противопожарните инсталации, които следва да са основен показател за определяне на мерките за пожарна безопасност на сградите, за нормативните документи, допълващи Наредба № Iз-2815, както и за спецификите в лицензионния режим, въведен с нея.

 • Инвестираме в разширяване на структурата ни в страната

  Инвестираме в разширяване на структурата ни в страната

  Инж. Милен Колев, управител на ЕЛМА Инженеринг и ръководител на търговски офис Бургас в ЕЛМА пред Инженер.bg за това защо е умерен оптимист за бизнес климата у нас през 2012 г., за състоянието на строителния сектор, за европейските фондове като основен инвестиционен поток, както и за новите продуктови марки и линии, които компанията ще предлага.

Още от Електротехника