Новини

 • Конфигурирай своя промо пакет Pro-Mix с електроинструменти Bosch Professional

  Конфигурирай своя промо пакет Pro-Mix с електроинструменти Bosch Professional

  Лидерът на световния пазар за електроинструменти Bosch отправя уникално промоционално предложение към всички свои клиенти и партньори. „Вземете 12 V или 18 V стартов комплект от 2 батерии и зарядно, комбинирайте го с два акумулаторни инструмента Bosch и ще получите собствен Pro-Mix комплект на специална цена! Допълнително към пакета ще ви подарим безплатно чанта за електроинструменти“, съобщиха за Инженер.bg от компанията. В промоцията са включени 14 различни инструмента от 12 V клас и 11 от 18 V клас.

 • БЛС Автоматизация: Commander ID 300 е новото интегрирано задвижване за двигатели IMfinity на Leroy Somer

  БЛС Автоматизация: Commander ID 300 е новото интегрирано задвижване за двигатели IMfinity на Leroy Somer

  „Leroy Somer има доказан опит в системите за задвижване, който в комбинация с осигурената професионална поддръжка дава възможност за създаване на индивидуални решения за най-взискателните технологични процеси. Пример за това е новото оптимизирано и интегрирано решение Commander ID 300 за управление на индукционни двигатели IMfinity с мощност от 0.25 до 7.5 kW, което може да бъде комбинирано със сериите предавателни и спирачни механизми FFB“, съобщиха от БЛС Автоматизация.

 • Специален подарък за всеки закупен комплект разклонителни клеми Wago Profi от серия 221

  Специален подарък за всеки закупен комплект разклонителни клеми Wago Profi от серия 221

  ТП ВАГО Контакттехник посреща есента с нова промоция. Сега почитателите на високото качество на водещата немска компания ще се възползват от уникален бонус при закупуването на комплект разклонителни клеми Wago Profi от серия 221. Това е последно поколение разклонителни клеми, които притежават редица подобрения в сравнение с предишния модел. Само сега всеки, закупил комплект с пълен набор от наличните в серията клеми, ще получи оригинална запалка Zippo.

 • Автоматични прекъсвачи с лят корпус Noark Electric от Жо и Вен

  Автоматични прекъсвачи с лят корпус Noark Electric от Жо и Вен

  Българската фирма Жо и Вен е официален партньор на доказания световен производител на електрически компоненти Noark Electric и предлага на пазара у нас разнообразие от решения в областта на електрооборудването. Сред акцентите в богатото й портфолио са компактните автоматични прекъсвачи с лят корпус, отличаващи се с изключвателна способност Ics=Icu от 36 до 150 kA за всички типоразмери. Уредите са подходящи за различни приложения в сферата на битовото и търговското електроразпределение, като покриват и високите изисквания за работа в промишлени условия.

 • Нов ретранслатор за разширение на комуникационни мрежи Westermo RD-48 част от продуктовата листа на Ритбул

  Нов ретранслатор за разширение на комуникационни мрежи Westermo RD-48 част от продуктовата листа на Ритбул

  Водещата българска компания в сферата на електроизграждането и индустриалната автоматизация Ритбул добави към обширното си портфолио новия модел ретранслатори Westermo RD-48. „С радост искаме да съобщим, че вече в продуктовата ни гама е налично новото мултифункционално устройство RD-48 на водещия шведски производител Westermo. Той е перфектното решение за разширение на старите RS-422/485 комуникационни мрежи”, обявиха за Инженер.bg от компанията.

 • Нов 16-портов индустриален комутатор на WAGO гарантира сигурност при работа в мрежа

  Нов 16-портов индустриален комутатор на WAGO гарантира сигурност при работа в мрежа

  Тенденцията за работа в мрежа в промишления и в строителния сектор изисква използването на все по-мощни комутатори с по-голям брой Ethernet портове. Следвайки пазарното развитие и сам творейки технически решения от бъдещето, световният лидер в разработването и предлагането на решения за електротехника, електроника, сградна и индустриална автоматизация WAGO Kontakttechnik представя нов 16-портов индустриален комутатор (852-1106).

 • Промоционални цени на миниатюрни автоматични прекъсвачи обяви Шрак Техник

  Промоционални цени на миниатюрни автоматични прекъсвачи обяви Шрак Техник

  В областта на дефектнотоковите защити Шрак Техник предлага богат асортимент от решения, сред които миниатюрни автоматични прекъсвачи, комбинирани устройства, апарати за откриване на повреда с дъга, модулни моторни защити, аксесоари и др. „Специално за нашите клиенти обявихме нова промоционална кампания на разнообразие от миниатюрни автоматични прекъсвачи на цени между 1.51 и 18.33 лв. без ДДС за брой“, съобщиха за Инженер.bg от българската компания.

 • КАД Пойнт обяви атрактивни условия за замяна на стари лицензи с нови от палитрата на Autodesk Collection

  КАД Пойнт обяви атрактивни условия за замяна на стари лицензи с нови от палитрата на Autodesk Collection

  На границата между два сезона сменяме съдържанието на гардероба си, а фирма КАД Пойнт заменя лицензи! Българската компания, златен партньор на Autodesk за България, обяви поредното си атрактивно предложение към всички свои клиенти. „Само сега, притежателите на постоянен лиценз за AutoCAD от версия R14 до версия 2017 могат да го заменят за нов, временен, като при това се възползват от специалните ни отстъпки”, обявиха за Инженер.bg от българската фирма.

 • ETI Elektroelement разработи нова серия пластмасови цокли за предпазители PFB D0

  ETI Elektroelement разработи нова серия пластмасови цокли за предпазители PFB D0

  Утвърденият словенски производител на продукти и услуги за електрически инсталации ETI Elektroelement включи в своето портфолио нова серия компактни пластмасови цокли за предпазители. „PFB D0 се отличават с няколко важни предимства – те са с компактен дизайн на корпуса, който осигурява бърз монтаж, всички елементи са изработени от пожароустойчиви материали и притежават нова LED индикация за оперативното състояние на предпазителя“, съобщиха за Инженер.bg от ETI Electroelement. Новата серия цокли е с клас на защита IP 20.

 • АББ България мести централата си в нов офис в столицата

  АББ България мести централата си в нов офис в столицата

  От началото на месец август т.г. централният офис на АББ България, част от структурата на мултинационалната група ABB, ще бъде с нова локация в столицата, съобщиха за Инженер.bg от компанията. „За нас е огромно удоволствие да ви информираме, че местим централния офис на АББ на нов адрес. Считано от 31 юли 2017 г. вече можете да ни откриете в Милениум Център София на бул. „Витоша“ 89Б, Сграда А, ет.17. Телефонът за връзка с централата остава без промяна, а именно: 02/807 55 00“, уточниха още от дружеството.

Още от Електротехника