Новини

 • Вижте силата на BIM средата с новата версия на FineMEP – пълен софтуерен пакет за строително проектиране от 4М

  Вижте силата на BIM средата с новата версия на FineMEP – пълен софтуерен пакет за строително проектиране от 4М

  Решенията на 4M са в състояние да удовлетворят нуждите на строителната индустрия, като включват професионална CAD среда, архитуктурно проектиране, анализ и проектиране на конструкции, проектиране на ОВИ, електро- и водопроводни инсталации, както и други софтуерни приложения. „FineMEP 19 е новата версия на софтуера ни за проектиране на строителни услуги и притежава изумителна нова визия и оптимизация при работа“, споделиха за Инженер.bg от фирма 4М.

 • MerchantPro – платформа за онлайн продажби, следяща наличности, създаваща етикети и с много други функции

  MerchantPro – платформа за онлайн продажби, следяща наличности, създаваща етикети и с много други функции

  MerchantPro е платформа за създаване на онлайн магазини, разработена на Балканите и замислена да обслужва търговци и техните клиенти от региона. Налична е в САЩ, Индия, Австралия и много други страни, но силното ѝ присъствие в нашия район я прави ключово е-комерс решение за местните бизнеси. „С MerchantPro без усилие се расте в международен план, тъй като могат да се създават множество магазини за различните пазари под един профил“, коментираха от компанията за Инженер.bg.

 • LDG: Конфигураторът на Bticino – модерно и умно решение за лесен избор на продукти от серията Classia, и то от разстояние

  LDG: Конфигураторът на Bticino – модерно и умно решение за лесен избор на продукти от серията Classia, и то от разстояние

  В условията на днешния дигитализаран свят, дори и по време на социална изолация, нищо не може да възпрепятства достъпа ни до най-различни продукти и услуги. А брандовете успешно успяват да отговорят на търсенето на потребителите, като използват най-различни иновативни методи. Компания Bticino е разработила уникално и цялостно предложение за избор на модулни системи по италиански европейски стандарт. То представлява онлайн конфигуратор за избор на ключове от серията Classia.

 • Високотехнологичната компания IMI, Inc. представи юбилейното си лого за своята 40-годишнина

  Високотехнологичната компания IMI, Inc. представи юбилейното си лого за своята 40-годишнина

  Прилагането на концепция за изграждане на разпознаваема корпоративна идентичност и умелото комуникиране на ценностите на организацията към целевите публики е условие за превръщането на дадена марка в бранд, а логото е ключов елемент от неговата визия. Повод да обърнем внимание на този елемент от фирмения брандинг е обявяването на юбилейното лого за 40-годишнината на високотехнологичната компания Integrated Micro-Electronics (IMI), Inc.

 • Текра: Пълноцветна детекция на обекти дори при изключително слаба осветеност с иновативните камери на Dahua Technology

  Текра: Пълноцветна детекция на обекти дори при изключително слаба осветеност с иновативните камери на Dahua Technology

  Международният производител на смарт IoT продукти за видеонаблюдение и сигурност Dahua Technology разработи решение за пълноцветна детекция на обекти в условията на изключително слаба осветеност. Иновацията съчетава две водещи технологии на дружеството – Full-color и интелигентната функция за засичане на движениe Smart Motion Detection (SMD). Интегрирането на тези две технологии е първото по рода си в индустрията, което осигурява несравнима добавена.

 • Електро Плюс: Сигналните устройства Electra P50 на Sirena съчетават традиция и иновации

  Електро Плюс: Сигналните устройства Electra P50 на Sirena съчетават традиция и иновации

  Повече от 40 години компанията Sirena проектира, разработва и произвежда висококачествени устройства за звукова и визуална сигнализация. Традицията, отдадеността при разработката на продуктите и иновативните технологии са основни ценности за компанията. Новата серия сигнални устройства Electra P50 е най-пълната гама звукови и визуални индикатори, проектирани за автоматизация на производствени процеси и инсталация върху контролни панели от най-високо технологично ниво.

 • Повишете качеството на работа с вашите електро- и измервателни инструменти с приложението Toolbox на Bosch

  Повишете качеството на работа с вашите електро- и измервателни инструменти с приложението Toolbox на Bosch

  Свързването на всяка вещ, която използваме в ежедневието си, към мобилните ни устройства се е превърнало в задължителен елемент от съвремието. А това е така заради необходимостта да следим състоянието на всичко, с което работим, и то по-всяко време. Ръководейки се от тази тенденция, Bosch поставя този контрол във вашите ръце с иновативното си приложение Toolbox, което разполага с богата гама от интелигентни функции, за да вършите с лекота всяка задача.

 • БулЕлектрик Груп: Ключове и контакти Céliane на Legrand – царствено съчетание на форми, функции и цветове

  БулЕлектрик Груп: Ключове и контакти Céliane на Legrand – царствено съчетание на форми, функции и цветове

  Пуснете удобството, красотата и уюта в своя дом и се насладете на нови емоции! Благодарение на завладяващата серия ключове и контакти Céliane на глобалния лидер в изграждането на електрически и цифрови сградни инфраструктури Legrand и БулЕлектрик Груп, дистрибутор и инженерингов партньор на компанията за българския пазар! Продуктите Céliane са комбинация от две перфектни форми: правоъгълна и кръгла със стилен графичен и функционален дизайн.

 • Ритбул, сертифициран партньор на Eplan, разшири програмата си от обучения по специализирания софтуер за проектиране

  Ритбул, сертифициран партньор на Eplan, разшири програмата си от обучения по специализирания софтуер за проектиране

  Важни новини от фирма Рибтул! От февруари 2020 г. българската компания, която е и официален партньор на Eplan, разширява програмата си от обучения. „Щастливи сме да обявим, че вече предлагаме обучителни програми на две нива – Basic и Advance. Само за 5 дни могат да се усвоят основните тънкости в автоматизираното проектиране с Eplan“, обявиха пред Инженер.bg от Ритбул.

 • Бибус: Bansbach Easylift добави към портфолиото си нова серия електрически задвижващи механизми easyE

  Бибус: Bansbach Easylift добави към портфолиото си нова серия електрически задвижващи механизми easyE

  Bansbach Easylift е немска компания с над стогодишна история в производството на инструменти. Тя е доказан производител на газови пружини, линейни хидравлични системи, специални пневматични системи, хидравлични помпи, амортисьори и др. „Едно от най-новите попълнения в богатото портфолио на компанията са компактните линейни електрически цилиндри от серията еasyE с директно куплиран двигател на постоянни магнити“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Бибус България.

Още от Електротехника