Новини

 • По-висока производителност с ударните бормашини на Bosch. А сега и на специални цени

  По-висока производителност с ударните бормашини на Bosch. А сега и на специални цени

  Bosch – световен лидер в производството на електроинструменти, обяви преференциални условия при покупка на професионални ударни бормашини в комплект с универсални свредла Multi Construction CYL-9 от 7 части. Бормашините на немската компания се предлагат на нашия пазар от българското дружество Роберт Бош, направление Електроинструменти, „Само сега, всеки специалист може да вземе своята професионална бормашина Bosch на по-ниска цена”, съобщиха за Инженер.bg от фирмата.

 • Електро Плюс: Акустични сигнални устройства на Sirena – оптимално решение, дори за тежки експлоатационни условия

  Електро Плюс: Акустични сигнални устройства на Sirena – оптимално решение, дори за тежки експлоатационни условия

  Италианската компания Sirena е един от доказаните производители на висококачествени устройства за звукова и светлинна сигнализация. „Едно от най-новите попълнения в асортимента на производителя е новата електронна сирена SIR-Touch. Естетичният дизайн, вписващ се хармонично във всяка среда, сензорното управление, високата степен на защита IP68-IP69K и силният акустичен сигнал я правят изключително подходящо решение за индустриална звукова сигнализация“, съобщиха от Електро Плюс.

 • Danfoss награди Бандени за най-високи резултати от продажби, постигани до момента в Адриатическия регион

  Danfoss награди Бандени за най-високи резултати от продажби, постигани до момента в Адриатическия регион

  Българската търговска фирма Бандени, получи заслужено признание от основният си партньор Danfoss. Родната компания бе отличена от производителя за постигнати най-високи резултати от продажби и най-голям оборот за Адриатическия регион за 2018 г. „Изключително щастливи и горди сме, че усилията ни са възнаградени. Радваме се, че сме допринесли за успеха на нашите партньори и това ни амбицира да подобрим резултатите си“, споделиха от Бандени за Инженер.bg.

 • Eл Ди Джи: Продуктовата гама Odace на Schneider Electric – комфорт, съчетан със стилен дизайн

  Eл Ди Джи: Продуктовата гама Odace на Schneider Electric – комфорт, съчетан със стилен дизайн

  Времената се променят, а заедно с тях и нашите навици и желания. „За да бъде в крак с последните тенденции, компанията Schneider Electric създаде продуктовата гама Odace, която благодарение на елегантния си външен вид, удовлетворява най-различни вкусове и приложни изисквания. Изделията от серията Odace на Schneider вече са налични при нас на склад и потребителите могат да разгледат каталога и ценовата листа, публикувани на нашия сайт“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Ел Ди Джи.

 • Разпределителни табла с индустриални щепселни съединения серия EDS от ETI Elektroelement

  Разпределителни табла с индустриални щепселни съединения серия EDS от ETI Elektroelement

  Утвърденият словенски производител и доставчик на продукти за електроинсталации ETI Elektroelement допълни своето продуктово портфолио от индустриални щепсели и контакти ETICEE с новата серия EDS разпределителни табла с индустриални щепселни контакти. „Новите разпределителни кутии EDS са предназначени за работилници, производствени или други помещения, както и за строителни площадки, на които се изисква повече от един щепселен контакт на едно място“, съобщиха от ETI Elektroelement.

 • Стажантите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън: Няма обучение или учебник, които да победят силата на опита

  Стажантите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън: Няма обучение или учебник, които да победят силата на опита

  В Технически университет – София се проведе турнирът по мениджмънт и инженерни умения „T.I.M.E.S“, който се организира от европейската студентска организация ESTIEM. Част от отбора-победител в състезанието бяха бъдещите инженери Йордан Петков и Радостин Василев – студенти от Техническия университет, специалност „Индустриално инженерство“. Като награда те имаха възможността да изкарат стаж в инженеринговия отдел на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

 • Цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N на много по-добра цена! От Ритбул. Само през юни

  Цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N на много по-добра цена! От Ритбул. Само през юни

  „Най-важният аспект при измерването на изолационно съпротивление е да се елиминира ефектът от остатъчен капацитет. Това се постига при измервания с DC напрежение“, коментираха от фирма Ритбул. Компанията обяви промоционална цена на цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N през юни т.г. „Държим на качествените продукти и услуги и се стремим да предоставяме само доказани предложения от водещи европейски производители“, добавиха от компанията за Инженер.bg.

 • Електро Плюс: С видеотерминала Classe 300X на Bticino домът е вашата крепост

  Електро Плюс: С видеотерминала Classe 300X на Bticino домът е вашата крепост

  Абонатният видеотерминал Classe 300X на утвърдения италиански производител на видео- и аудио охранителни системи BTicino съчетава в себе си модерен дизайн с иновативна технология и възможност за комуникация през смартфон. Потребителите вече могат да използват Classe 300X за още по-лесен и надежден контрол върху дома. Върху екрана на терминала гледате видео, снимано от камерите Netatmo на BTicino по интегриран начин. Например, през него можете да отворите на куриера, който звъни на вратата, и да проверите дали носи пратката, която очаквате.

 • Перфораторите на Bosch – интелигентно решение, максимална производителност, ненадмината пробивна мощ

  Перфораторите на Bosch – интелигентно решение, максимална производителност, ненадмината пробивна мощ

  Направление Електроинструменти на Бош неслучайно е лидер на световния пазар на електроинструменти и консумативи за тях. Изключение не правят и перфораторите на немския производител, които сега българското дружество Роберт Бош ЕООД предлага на впечатляващи преференциални цени. „Предлагаме достатъчно голям избор на уреди с разнообразно приложение, така че да задоволят всички специфични нужди”, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • iNELS: Обновете стаите в хотела си, за да се чувстват и гостите ви „обновени“ след почивката

  iNELS: Обновете стаите в хотела си, за да се чувстват и гостите ви „обновени“ след почивката

  Съвременните новопостроени хотели „гъмжат“ от най-различни високотехнологични екстри, които привличат посетителите. Но трябва ли да губите редовните си клиенти, които от години ви се доверяват и прекарват почивките си при вас, просто защото все още не разполагате с нови технологии? Отговорът, разбира се, е не, защото от iNELS имат решение за вас. „Hotel Wireless Retrofit (HRESK) се инсталира лесно, бързо и без нужда от основен ремонт,“ заявиха за Инженер.bg от компанията.

Още от Електротехника