Новини

 • Жо и Вен представя новата гама водоустойчиви ключове и контакти Mureva Styl на Schneider Electric

  Жо и Вен представя новата гама водоустойчиви ключове и контакти Mureva Styl на Schneider Electric

  Глобалният специалист в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията Schneider Electric пусна на пазара нова серия водоустойчиви ключове и контакти, информираха за Инженер.bg от фирма Жо и Вен България, партньор на мултинационалния производител у нас. „Mureva Styl е усъвършенствана гама ключове и контакти, отличаващи се с висока здравина, които са проектирани за инсталация във външни среди. Оборудването се характеризира с по-висока ефективност, бърз и лесен монтаж“, коментираха от компанията.

 • Ритбул: Гъвкави и рентабилни мрежови решения с оптични модеми ODW на Westermo

  Ритбул: Гъвкави и рентабилни мрежови решения с оптични модеми ODW на Westermo

  Понякога да се намери опростено и рентабилно решение за мрежите, които се разпростират върху големи географски райони, може да се окаже голямо предизвикателство. Това е особено трудна задача в приложения, свързани със системи за помпени и канализационни води и технически решения за пътна сигнализация. „Поради тази причина производителят на комуникационни продукти Westermo разработи оптични модеми ODW, които поддържат различни типове среди и разстояния“, коментираха от Ритбул.

 • DTS - „Цифрови Преносни Системи“: Бърз и лесен избор на UPS с новото онлайн приложение на Socomec

  DTS - „Цифрови Преносни Системи“: Бърз и лесен избор на UPS с новото онлайн приложение на Socomec

  Socomec, водещ производител на комутационна и измервателна апаратура, разработи лесен и удобен инструмент за избор на непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS), информираха от фирма DTS - „Цифрови Преносни Системи“ ООД, ексклузивен дистрибутор и сервизен център на компанията у нас. „UPS селекторът представлява онлайн софтуер, чиято цел е да улесни потребителите при избора на UPS устройство, което отговаря в най-голяма степен на техните изисквания”, допълниха от DTS.

 • Нови миниатюрни автоматични прекъсвачи Etimat P10 с висока изключвателна способност от ETI

  Нови миниатюрни автоматични прекъсвачи Etimat P10 с висока изключвателна способност от ETI

  ETI Elektroelement е един от европейските лидери в производството и доставката на продукти и изделия в областта на електротехниката и техническата керамика. „Едно от най-новите попълнения в портфолио ни са миниатюрните автоматични прекъсвачи Etimat P10 от 0.5 до 125 A, които се характеризират с изключвателна способност 10 kA за ток на късо съединение и се предлагат с характеристики на изключване B, C, D и K“, съобщиха за Инженер.bg от ETI Elektroelement.

 • Мехатроникс: Delta разшири гамата си с нова серия сервозадвижвания ASDA-A3

  Мехатроникс: Delta разшири гамата си с нова серия сервозадвижвания ASDA-A3

  Световният лидер в областта на решенията за автоматизация и енергийно управление Delta разработи нова серия сервозадвижвания ASDA-A3, предназначена за приложения, които изискват висока скорост на реакция, изключителна прецизност и плавно движение. „Вградените функции на сервозадвижванията са особено подходящи за устройства за рязане на непрекъснато придвижващ се материал, ротационни маси, E-Cam машини и други приложения, които изискват синхронизиране на движението”, информираха за Инженер.bg от фирма Мехатроникс.

 • Конфигурирай своя промо пакет Pro-Mix с електроинструменти Bosch Professional

  Конфигурирай своя промо пакет Pro-Mix с електроинструменти Bosch Professional

  Лидерът на световния пазар за електроинструменти Bosch отправя уникално промоционално предложение към всички свои клиенти и партньори. „Вземете 12 V или 18 V стартов комплект от 2 батерии и зарядно, комбинирайте го с два акумулаторни инструмента Bosch и ще получите собствен Pro-Mix комплект на специална цена! Допълнително към пакета ще ви подарим безплатно чанта за електроинструменти“, съобщиха за Инженер.bg от компанията. В промоцията са включени 14 различни инструмента от 12 V клас и 11 от 18 V клас.

 • БЛС Автоматизация: Commander ID 300 е новото интегрирано задвижване за двигатели IMfinity на Leroy Somer

  БЛС Автоматизация: Commander ID 300 е новото интегрирано задвижване за двигатели IMfinity на Leroy Somer

  „Leroy Somer има доказан опит в системите за задвижване, който в комбинация с осигурената професионална поддръжка дава възможност за създаване на индивидуални решения за най-взискателните технологични процеси. Пример за това е новото оптимизирано и интегрирано решение Commander ID 300 за управление на индукционни двигатели IMfinity с мощност от 0.25 до 7.5 kW, което може да бъде комбинирано със сериите предавателни и спирачни механизми FFB“, съобщиха от БЛС Автоматизация.

 • Специален подарък за всеки закупен комплект разклонителни клеми Wago Profi от серия 221

  Специален подарък за всеки закупен комплект разклонителни клеми Wago Profi от серия 221

  ТП ВАГО Контакттехник посреща есента с нова промоция. Сега почитателите на високото качество на водещата немска компания ще се възползват от уникален бонус при закупуването на комплект разклонителни клеми Wago Profi от серия 221. Това е последно поколение разклонителни клеми, които притежават редица подобрения в сравнение с предишния модел. Само сега всеки, закупил комплект с пълен набор от наличните в серията клеми, ще получи оригинална запалка Zippo.

 • Автоматични прекъсвачи с лят корпус Noark Electric от Жо и Вен

  Автоматични прекъсвачи с лят корпус Noark Electric от Жо и Вен

  Българската фирма Жо и Вен е официален партньор на доказания световен производител на електрически компоненти Noark Electric и предлага на пазара у нас разнообразие от решения в областта на електрооборудването. Сред акцентите в богатото й портфолио са компактните автоматични прекъсвачи с лят корпус, отличаващи се с изключвателна способност Ics=Icu от 36 до 150 kA за всички типоразмери. Уредите са подходящи за различни приложения в сферата на битовото и търговското електроразпределение, като покриват и високите изисквания за работа в промишлени условия.

 • Нов ретранслатор за разширение на комуникационни мрежи Westermo RD-48 част от продуктовата листа на Ритбул

  Нов ретранслатор за разширение на комуникационни мрежи Westermo RD-48 част от продуктовата листа на Ритбул

  Водещата българска компания в сферата на електроизграждането и индустриалната автоматизация Ритбул добави към обширното си портфолио новия модел ретранслатори Westermo RD-48. „С радост искаме да съобщим, че вече в продуктовата ни гама е налично новото мултифункционално устройство RD-48 на водещия шведски производител Westermo. Той е перфектното решение за разширение на старите RS-422/485 комуникационни мрежи”, обявиха за Инженер.bg от компанията.

Още от Електротехника