Новини

Серията акумулаторни батерии ProCORE18V на Bosch дава ново измерение на мощността

09.01.2019 г.

Световният лидер в областта на професионалните електроинструменти Robert Bosch разшири продуктовата си гама от акумулаторни батерии с нова серия ProCORE18V с капацитет 4.0 Ah, 8.0 Ah и 12.0 Ah, предназначени за всички професионални акумулаторни инструменти 18 V. „Новите батерии са най-ефективните, предлагани досега от компанията, благодарение на модерната клетъчна технология и изключително доброто предпазване от прегряване“, информираха за Инженер.bg от Роберт Бош, направление Електроинструменти.

 

 

Акумулаторни батерии ProCORE18V 4.0 Ah, клас Compact


Батерията с най-малък капацитет в серията ProCORE18V 4.0 Ah, клас Compact, осигурява същата мощност като стандартна батерия, но е с доста по-малко тегло. Тя е подходяща за всички приложения, свързани с пробиване и завинтване, в които лекият инструмент е от особена важност. Най-новата клетъчна технология на ProCORE18V 4.0Ah осигурява същата мощност, като на конвенционална батерия с капацитет 4.0 Ah, въпреки че е по-лека и с до 39% по-компактна от сравними батерии в същия клас.


Предимства на новите батерии:

 - Flexible Power System: 100% съвместимост с всички нови и съществуващи професионални литиево-йонни акумулаторни електроинструменти 18 V и зарядни устройства;

 - 135% по-дълъг живот в сравнение със стандартната батерия, благодарение на технологията COOLPACK 2.0, която предотвратява прегряването на батерията.


Акумулаторни батерии ProCORE18V 8,0 Ah, клас Performance

 

„Батерията със среден капацитет ProCORE18V 8.0 Ah осигурява оптимален баланс между тегло и мощност. Тя намира отлично приложение в случаите, когато има нужда от голяма мощност за дълъг период от време“, поясниха от Бош, направление Електроинструменти. Въпреки компактните си размери ProCORE18V 8.0 Ah осигурява изключителна производителност, която е сравнима с кабелни инструменти с мощност до 1600 W.Предимства на новите батерии:

 - Осигурява 87% повече мощност в сравнение със стандартна батерия, благодарение на най-новите клетъчни технологии и интелигентното управление на акумулаторните батерии Bosch;

 - Flexible Power System: 100% съвместимост с всички нови и съществуващи професионални литиево-йонни акумулаторни електроинструменти 18 V и зарядни устройства;

 - 135% по-дълъг живот в сравнение със стандартната батерия, благодарение на технологията CoolPack 2.0, която предпазва батерията от прегряване.


Акумулаторни батерии ProCORE18V 12,0 Ah, клас Endurance

 

„Акумулаторната батерия с най-голям капацитет ProCORE18V 12.0 Ah е предназначена за случаите, когато се нуждаете от пълната мощност на инструментите си, за да изпълните екстремни задачи. Благодарение на трислойната клетъчна структура на ProCORE18V 12.0 Ah, можете да работите с максимална мощност за изключително дълго време. Батериите от този клас се отличават с производителност, характерна за кабелните инструменти“, поясниха от Бош, направление Електроинструменти.

 

 

 

„Новата серия акумулаторни батерии дава изцяло ново измерение на мощността. С иновативната клетъчна технология, изключително доброто терморегулиране и различните размери, батериите ProCORE18V са най-ефективните ни батерии досега. Към момента на пазара се предлагат двете изпълнения - ProCORE18V 4.0 Ah Compact и ProCORE18V 8.0 Ah Performance“, информираха в заключение от Бош, направление Електроинструменти.


 

Повече информация за Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимков материал: Бош, направление Електроинструменти

Още от Електротехника