Новини

Бош Електроинструменти, с нова Facebook страница и иновативна концепция за дигитално присъствие

18.09.2019 г.


Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти, има нова официална Facebook страница, като елемент от иновативната си концепция за дигитално присъствие. „Заповядайте във Facebook страницата на Bosch Професионални Електроинструменти и Консумативи България (Bosch PTBG). Последвайте ни, за да научавате първи за продуктите, промоциите и офертите от света на Bosch Professional. Бъдете част от общността на професионалистите“, приветстват своите фенове от българското дружество. Ето какво още разказаха пред Инженер.bg за своето дигитално представяне от Роберт Бош, направление Електроинструменти.


 

Сред основните цели на водещия световен бранд за технологии и услуги Bosch е да предоставя „техника за живота“, която да е в пълна хармония с концепцията за днешния свързан свят. Присъщи на компанията са новаторските решения във всяко едно отношение, създадени да вдъхновяват потребителя и да подобрят качеството му на живот.

 

Роберт Бош ЕООД развива няколко направления и дейности в България, сред които автомобилно оборудване, електроинструменти, термотехника и сградни технологии, както и разработката на софтуер. Едно от най-успешните и развиващи се сред тях е направление Електроинструменти, което от години има лидерска позиция на нашия пазар.


 

„Добрите резултати, които постигаме, се дължат на политиката на групата по отношение повишаването на квалификацията на персонала, както и на работата ни в посока да предоставяме все по-иновативни и качествени продукти и услуги. Стремежът ни да търсим нови и различни канали, с които да достигаме още по-ефективно до своите клиенти, е наш приоритет“, добавиха специалистите от компанията.

 

„Възможностите, които дават мрежовите комуникации, са изключителна алтернатива световни брандове с първокласни продуктови предложения като Bosch да са все по-близо и все по-свързани със своите потребители. Освен това, много по-лесно можем да разбираме нагласите и очакванията на клиентите и да сме в състояние да разработваме все по-релевантни и иновативни технологии“, коментираха от дружеството. „Ето защо ще наблегнем на това да сме там, където са хората, които имат нужда от нас, а именно – социалните мрежи и специализираните портали“, добавиха в заключение специалистите от направление Електроинструменти на Бош.

 

Повече информация за Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Роберт Бош ЕООД

Още от Електротехника