Безплатна регистрация за втората балканска конференция за 3D принтиране - Additive days 2020, 20 - 23 февруари, Sofia Tech Park!

Новини

БР Техника: CytroPac – новото компактно хидравлично решение на Bosch Rexroth за свързано производство

15.03.2019 г.

Световният лидер в областта на хидравликата Bosch Rexroth създаде иновативен компактен хидравличен агрегат CytroPac, който е комплексно решение от хидравлични и електрически компоненти, както и сензори, обединени в един корпус за оптимално функциониране на енергийната част на всяка хидравлична система. „Децентрализираната интелигентна хидравлика на Rexroth увеличава енергийната ефективност и безпроблемно се внедрява в среда на Industry 4.0. Прогресът намира своя израз не на последно място и в елегантния му дизайн. Новият компактен енергиен модул CytroPac на Rexroth е нагледен пример за това колко малко пространство е необходимо за съвременните хидравлични решения“, разказаха за Инженер.bg от фирма Бюро за Развитие Техника (БР Техника), основен търговски партньор и официален сервизен център за България на Bosch Rexroth.


Rexroth интегрира в един корпус хидравлични компоненти и честотен преобразувател, асинхронен двигател, помпа и сензори, за да създаде енергиен захранващ блок без контролен шкаф. Решението на CytroPac е тип „plug-&-run“, което опростява пускането в експлоатация и намалява консумацията на енергия с до 80%, благодарение на регулирането на скоростта в съответствие с потреблението. В същото време децентрализираният интелигентен хидравличен агрегат разпознава всички експлоатационни състояния и отговаря на концепцията Industry 4.0, като осигурява възможности за мониторинг на състоянието. CytroPac покрива мощностния диапазон до 4 kW и дебити до 35 l/min.

 

 

Инсталационното пространство в машините е особено ценно, тъй като заеманото място е важен критерий за операторите при покупка. Хидравличният агрегат CytroPac интегрира всички хидравлични и електрически компоненти в минимално пространство. Размерите на резервоара, чийто капацитет е намален до 20 l, допринасят значително за тези по-компактни размери. Той осигурява ефективна дегазация на маслото и по този начин удължава живота на флуида.

 

За да прочетете цялата статия, последвайте линка в ДигиталнаИндустрия.bg ТУК.


Повече информация за Бюро за Развитие Техника ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: БР Техника, Bosch Rexroth

Още от Електротехника