Новини

Вайд-Бул: „Модулна система FieldPower на Weidmüller – вашето решение за сградна и заводска автоматизация“

23.01.2019 г.

 

От автомобилната индустрия до вятърните паркове, производителите залагат все повече на гъвкави системи за автоматизация, които поддържат широк спектър от функции. Идеалният случай би бил, ако е налична опцията те да се приспособят съществуващите системи, без да са необходими скъпоструващи и отнемащи време реконструкции. „Тук на помощ идва универсалната модулна система FieldPower на Weidmüller, която предлага адаптивни решения с обширен набор от функции, като захранване, разклоняване, превключване, защита и мониторинг, подходящи за най-различни промишлени сектори“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Вайд-Бул, ексклузивен представител на Weidmüller за българския пазар.

 

„FieldPower е гъвкаво решение за свързване в почти всички работни среди, което позволява съществуващите компоненти да бъдат коригирани по всяко време или подобрявани чрез добавяне на допълнителни модули“, уточниха още от компанията.

 

„С помощта на тази децентрализирана модулна система могат да се прилагат различни концепции за автоматизация, които са перспективни в дългосрочен план и изключително икономични. Наред с това универсалният модул улеснява преобразуването от степен на защита IP20 в IP65“, поясниха от фирма Вайд-Бул.

 

FieldPower се предлага в разнообразни варианти:

 - Комбинирани модули в различни размери;

 - Избор на черни и прозрачни капаци;  

 - Охлаждащ капак за силова електроника; 

 - Модификации с различни елементи.

 

Модулна система с широк спектър от възможности:

 - Индивидуални сглобки на релсовите клеми; 

 - Предварително монтирани решения за окабеляване;

 - Пълна съвместимост на функционалните модули.       

 

 

Икономически ефективно окабеляване:

 - Директно свързване на кабели;

 - Решения за електроразпределение с или без конектори; 

 - Иновативна система с приложение при предварително монтирани кабели.

 

Бърз монтаж на елементите:

- Инсталиране без необходимост от инструменти;

- Използване на компоненти със степен на защита IP20 в най-различни комбинации; 

- Възможно интегриране на електронни платки; 

- Интегриране на специфична за клиента силова електроника.Една универсална система за автоматизация в днешно време изисква използването на смарт технологии за свързване. „Ето защо иновативният модул FieldPower на Weidmüller съчетава предимствата на шинопроводните системи и на стандартните кръгли кабели за гъвкаво и безопасно пренасяне на енергия, сигнали и данни, широко застъпени в сградната и заводската автоматизация“, коментираха от Вайд-Бул.

 

Повече информация за Вайд-Бул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Вайд-Бул, Weidmüller

Още от Електротехника