Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Високотехнологичната компания IMI, Inc. представи юбилейното си лого за своята 40-годишнина

19.03.2020 г.

 

Прилагането на концепция за изграждане на разпознаваема корпоративна идентичност и умелото комуникиране на ценностите на организацията към целевите публики е условие за превръщането на дадена марка в бранд, а логото е ключов елемент от неговата визия. Повод да обърнем внимание на този елемент от фирмения брандинг е обявяването на юбилейното лого за 40-годишнината на високотехнологичната компания Integrated Micro-Electronics (IMI), Inc.  Повече от 50 предложения от служители на всички компании на IMI Inc. взеха участие в престижния конкурс. Само от IMI България участваха 5 лога – всички изключително оригинални! Печелившият дизайн от всеки сайт бе изпратен за участие във финалния етап на конкурса във Филипините. Логото ще се използва във всички вътрешни и корпоративни реклами от януари до декември 2020 г. Подробности по темата, както и как стратегията за развитие на IMI, Inc. се прилага в локален мащаб разказаха пред Инженер.bg от IMI България.


 

„Визията на логото е вдъхновена от рубинения камък – символ на устойчивост, същевременно олицетворяващ енергията и стремежа на IMI, Inc. да поддържа неизчерпаемите си идеи за разработването на решения за редица високотехнологични отрасли, сред които автомобилния, аерокосмическия, промишления и др.“, обясниха от IMI България.


IMI България осигурява множество възможности за инженерните специалисти. Вижте актуалните свободни работни позиции в микросайта на компанията в Борса.bg!


По повод юбилейния брандинг на IMI, Inc., г-н Артур Тан (Arthur Tan) подчерта, че предизвикателствата в 40-годишната история на компанията не са попречили за реализирането на нейните многобройни постижения. Господин Тан допълни още, че следването на водещите глобални тенденции показва, че опитът и стратегията на организацията ѝ позволят да посрещне необятните възможности в следващите 40 години, които са и основна тема на юбилея на IMI, Inc.


 

Перспективите за развитие като отправна точка към бъдещето са водещи и за дъщерното дружество на глобалната компания у нас – IMI България. „В последните години въвеждаме нови технологии за работа. Това е продиктувано от интензивните темпове на развитие на промишлеността, но и от търсенията и очакванията на доказаните и младите специалисти, които се стремим да привличаме към екипа си. При нас те получават широко поле за изява и надграждане на своите умения и знания, за да бъдат конкурентоспособни в условията на необятния технологичен трудов пазар“, коментираха още от българската производствена фирма.

 

Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Интегрейтид Микро-Електроникс България, IMI, Inc.

Още от Електротехника