Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Експресна доставка на 12 000 артикула за клиентите на Филкаб във Варна с новата услуга Filkab Teleport

27.05.2020 г.


За да улесни работата на своите бизнес клиенти в гр. Варна, доказаната производствена, инженерингова и търговска компания в областта на електроапаратурата и средствата за автоматизация Филкаб въведе нова услуга – Filkab Teleport. „Благодарение на нея, клиентите ни могат да поръчат измежду 12 000 артикула, които поддържаме на склад, и да ги получат в търговската база на компанията във Варна след 10:00 ч. на следващия работен ден. Разполагаме с големи наличности на кабели и проводници, електроинсталационни материали, средства за автоматизация и мн.др. продукти“, информираха за читателите на Инженер.bg от Филкаб.


 

Условие за експресна доставка на продуктите е поръчките да бъдат направени до 14:00 ч. на работния ден. Всички останали поръчки, получени след 14:00 ч., се обработват от служителите на компанията на следващия ден. Заявки чрез новата услуга се приемат на място, по телефон и на електронна поща. Чрез Filkab Teleport потребителите могат да получат кабели и проводници с разнообразни сечения, кабелна арматура и инструменти. Услугата включва още доставката на електроинсталационни материали, ел. апаратура и средства за автоматизация, осветителни тела и лампи, ключове и контакти и мн.др. артикули. 


 

„Към този момент услугата може да се ползва само във Варна, но имаме аспирации да я въведем и за другите ни търговски бази до няколко месеца. Идеята ни е да дадем на клиентите ни почти мигновен достъп до наличностите в големия ни централен склад в гр. Пловдив“, споделиха от Филкаб.

 

Услугата Filkab Teleport не се отнася за извънгабаритни стоки – гофрирани тръби, кабелни канали, кабелни скари, кабели на барабани над 6-и ръст, заземителни колове и други обемисти стоки. Такъв тип стоки могат да бъдат получени веднъж седмично от базата на Филкаб в гр. Варна. 


 

„Развивайки се вече 21 години на българския пазар, фирма Филкаб поддържа изключително богато продуктово портфолио, включващо кабелни изделия, електроапарати и средства за автоматизация, електроапаратура средно напрежение, кабелна арматура и аксесоари, осветителни тела, електроинсталационни материали, фотоволтаични модули и свързаните с тях носещи конструкции, инверторни станции, кабели и конектори“, коментираха от компанията.

 

Пълния електронен каталог с продукти на Филкаб можете да разгледате ТУК.

 

Повече информация за Филкаб АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Филкаб

Още от Електротехника