Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Нова електронна книга за контролни шкафове и табла на Eplan помага на проектанта да не допуска грешки

20.06.2020 г.

 

 

 
Всеки проектант на контролен шкаф или табло се е сблъсквал със следния проблем – новият проект е изпратен в производството само, за да се установи, че някои от компонентите не могат да бъдат разположени според очакванията или пък трябва да бъдат направени промени, за да може таблото да функционира. Твърде често тези промени връщат проектанта обратно към чертежите на прототипа, което от своя страна води до проблеми надолу по веригата. „Но Eplan има точното решение“, заявиха за Инженер.bg от фирма Ритбул, официален вносител на Eplan за българския пазар.Платформата поддържа непрекъснат поток от данни, което гарантира прозрачност при разработката на продукта и улеснява сътрудничество между отделните производствени звена. Освен това Eplan помага за избягването на грешки и неприятни изненади на етап производство, като по този начин пести време и средства.


Използването на актуални чертежи и документи е единственият начин за поддържане на нормална организация на работния процес. „С Eplan ERP/PDM Integration Suite платформата Eplan може да осигури оптимизирана интеграция във вашите съществуващи среди на системите за управление на производството (ERP), за управление на проектната документация (PDM) и за управление на жизнения цикъл на продукта (PLM)“, обясниха от българското дружество. Данните се доставят бързо и точно при двупосочен обмен на данни, без да се напуска работната среда на Eplan. Резултатът е по-висока ефективност на процесите на проектиране.„Обикновено сложните конструкции на контролните шкафове често поставят отделните производствени звена пред предизвикателства в комуникацията, но това вече не е така. Съвременните платформи поддържат автоматизирани потоци от данни, но преди да вземете решение за това, кое е най-доброто за вашето приложение, винаги е необходимо да проучите ситуацията“, коментираха от Ритбул.


„Eplan е свършил тази обемна работа за своите потребители и е систематизирал всичко, което трябва да се знае, в новата електронна книга за контролни шкафове и табла, която можете да свалите безплатно от ТУК“, уточниха още от фирмата.Информация за фирма Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Ритбул, Eplan

Още от Електротехника