Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Електро Плюс: Сигналните лампи Crystal 2.0 на Sirena – еталон за промишлени машини, полицейски и пожарни автомобили

13.04.2020 г.


Звук на сирена и мигаща или въртяща се ярка светлина – това е ефективна невербална комуникация, или езикът на предупредителната сигнализация. „Италианската компания Sirena е активен създател на високотехнологични решения в тази сфера вече повече от 50 години и се е доказала със своя опит и професионализъм. Компанията произвежда над 3 милиона звукови и визуални предупредителни устройства годишно, които са предназначени за инсталиране върху превозни средства в две категории: жълта светлинна сигнализация за промишлени и селскостопански специализирани машини и синя светлина за превозни средства с приоритет в движението: полицейски коли, линейки и автомобили на противопожарната служба“, информираха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс, която предлага сигналните устройства на Sirena у нас.Пълната гама от продукти на италианската компания се разработва в собствения й център за изследвания и развитие, като удовлетворява и най-строгите изисквания за звукови, визуални и комбинирани сигнализации във всички видове приложения. Една от най-новите разработки на развойния екип на Sirena е серията тела за мигаща светлинна сигнализация Crystal 2.0. Те поддържат две нива на яркост, благодарение на интегрирания сензор за околната осветеност. Той позволява автоматично превключване между дневен и нощен режим, гарантирайки максимална ефективност на предупреждението.


 

Серията Crystal 2.0 включва:


 - Купол от поликарбонат и алуминиев магнитен цокъл;

 - LED източник на светлина - въртяща се светлина (Crystal LED) или мигащ ефект (Crystal 8X LED)

 - Предлагат се версии за монтаж върху равна повърхност или чрез адаптер (Crystal LED B - A - Crystal 8X LED B - A);

 - Разработени са версии със спираловиден кабел с коаксиален жак моно 90° или 4.5 m линеен кабел по заявка;

 - Когато модел Crystal LED е монтиран вътре в автомобил, е необходимо да се използва защитен екран срещу ярката светлина.

 

 

Повече информация за Електро плюс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Електро Плюс, Sirena

Още от Електротехника