Новини

Електро Плюс: Сигнални устройства TWS за индустриална автоматизация от Sirena

25.04.2019 г.

Повече от 40 години утвърдената италианска компания в областта на звуковата и светлинната сигнализация Sirena проектира, разработва и произвежда промишлени сигнални устройства с постоянно високо качество. Като лидер в индустрията за визуална и акустична сигнализация, компанията съобразява своята продукция с непрекъснатия процес на обновяване на производствата. „Продуктовата гама AUTOMAX включва сигнални устройства за индустриалната автоматизация, които са разпределени в три серии: ELYPS , TWS и LUXOR. Те обхващат пълната гама продукти, дори и за най-взискателните условия. Чрез непрекъснато проучване и развитие гамата се допълва и модернизира с нови модули, за да съответства на най-новите стандарти за качество и ефективност. Серията TWS включва сигнални колони, които са проектирани за монтаж върху машини и промишлени обекти“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс, която предлага изделията на италианския производител в България.

 

Устройствата от серията TWS се предлагат в три различни размера, подходящи за всички видове промишлени приложения:


 - TWS : диаметър 70 mm;

 - Стандартни, с интегрирана LED светлинна сигнализация, ксенонови и звукови модули с широка гама аксесоари;

 - minTWS : диаметър 50 mm;

 - babyTWS : диаметър 36 mm;


Отличителни характеристики на серията сигнални колони TWS:


 - Изключително висока степен на електрическа безопасност;


„Устройствата от серията TWS се отличават с уникална концепция за електрическа безопасност. В слота на свързващия модул се поставя специална платка, създавайки електрически контакт при пълна безопасност. Всички модули могат да се сглобяват/демонтират без да се изключва захранването“, коментираха от фирма Електро Плюс.


 - Лесно инсталиране;


Сигналните колони TWS могат бързо и лесно да бъдат монтирани без необходимост от инструменти. Фиксиращият пръстен позволява плътно прикрепване на модулите един към друг и предотвратява случайното развиване, благодарение на специалната скрепителна система.


 - Широка гама аксесоари за оптимална гъвкавост;


Широката гама аксесоари позволява разнообразни възможности за монтаж. Аксесоарите са снабдени с 1/2"NPT резба и могат да бъдат монтирани върху устройствата от серията TWS, запазвайки всички механични характеристики.


Характеристики на miniTWS


Сигналните устройства miniTWS имат същите характеристики за безопасност и монтаж като стандартната версия с диаметър 70 mm. „Това е компактно изпълнение(ø 50 mm), подходящо за монтаж на по-малки машини или за осигуряване на сигнализация в близост до оператора. Светлинните модули са снабдени с вградени светодиоди“, разясниха от Електро Плюс.


Серията miniTWS се предлага в сив и черен индустриален цвят, като е особено подходяща за употреба в населени места, където сигналната функция е важна, но цялата визуална сигнализация трябва да остане минимална. Могат да се допълват с акустичен модул и да се използват с пълната гама от аксесоари TWS.


Специфики на babyTWS


„Гамата устройства babyTWS е разработена, за да отговаря на всички приложения, в които се изискват сигнални колони с компактни размери, а естетиката е задължителна. Устройствата babyTWS се предлагат в сив индустриален цвят и са предназначени за употреба в приложения, в които сигналната функция е важна, но цялата визуална сигнализация трябва да остане минимална. Могат да се допълват с акустичен модул и да се използват с пълната гама от аксесоари TWS“, заявиха в заключение от Електро Плюс.


Повече информация за Електро плюс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Електро Плюс, Sirena

Още от Електротехника