Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Електро Плюс: Idrobox Universal Cover на BTicino защитава надеждно ключове и контакти при монтаж на открито

19.06.2020 г.


Универсалният предпазен капак за електрически контактни устройства на италианската марка BTicino, част от състава на групата Legrand, е съвместим с всички серии ключове и контакти както на самата компания, така и от други производители. Той осигурява пълна свобода на потребителите при избора на цветовата гама, декоративните панели и покритията, както и на всички останали детайли на устройствата. И това важи както за интериорни, така и за екстериорни решения.


 

„Universal Cover, артикул 26603, е продукт, който се отличава с максимална практичност и лесен монтаж за всички серии устройства. Той намира приложение в градините, на терасите, до плувните басейни, в съблекалните, пералните помещения, баните, гаражите и в много други приложения“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс, която предлага изделията на BTicino на българския пазар.


Степен на защита срещу проникване на вода IP44


Гарантираната степен на защита IP44 за водоустойчивост при затворено състояние дава възможност за инсталация на всякакви контактни устройства както навън, така и в зони, изискващи специална защита, при пълно съответствие с действащите европейски разпоредби.


Примерни приложения са управление на осветлението на входни помещения, тераси или градини, както и за електрически контакти, разположени в градината или на терасата.

 

 

Използване на висококачествени материали


„Прозрачната мембрана на универсалния капак е изработена от изключително качествен материал. Тя има дълготрайна устойчивост срещу всички метеорологични условия, особено топлина и слънце, запазвайки характеристиките си, без да пожълтява, да се чупи или напуква“, поясниха от доказаната търговска компания.


Лесен и бърз монтаж


„Просто поставете универсалния капак между стандартната 3-модулна кутия, например 503E, и другите компоненти на ключа и контакта – рамка, устройства и стенен панел, за да гарантирате степен на защита IP44“, допълниха от Електро Плюс.

 

 

Повече информация за Електро Плюс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Електро Плюс, BTicino

Още от Електротехника