Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Елма-М-Груп реализира обекти до ключ в областта на електрозахранването чрез Елма Инженеринг

27.09.2019 г.Елма-М-Груп АД е компания, специализирана в търговията и дистрибуцията на кабели и проводници, ел. материали и консумативи към тях. В областта на електрозахранването Елма-М-Груп, посредством инженеринговата си фирма Елма Инженеринг, работи по реализацията на обекти „до ключ“. „Компанията ни разполага с богат опит в областта на резервното захранване, а именно генератори за ток и UPS системи. Инженеринговият екип предлага цялостни решения за обекти, включително доставка, монтаж, пуск и сервизно обслужване на съоръженията“, разказаха за Инженер.bg от дружеството.


 

Компанията разполага с оборудван цех за асемблиране на електротабла с най-новите и съвременни уреди. Фирмата е сертифицирана от производител на типовоизпитани табла, който е сред големите имена в електрооборудването. В дружеството успешно е внедрена и „Система за управление на качеството“ според изискванията на международния стандарт ISO 9001:2015, която търпи постоянни подобрения.

 


Присъствието на Елма в различни по предназначение и мащаб проекти значително се разширява. През годините обхватът на предлаганите продукти и услуги, съобразно търсенето и изискванията на клиенти и партньори, прогресивно се увеличава. От фирмата предлагат пълно или сегментно участие в доставката на кабели, електроматериали и/или резервни източници на електрозахранване, с които са изградени най-различни типове обекти.

 


Партньорството на Елма с утвърдени в бранша производители е част от основата на нейния успех. Добрите партньорски взаимоотношения дават увереност в клиентите за професионално отношение към всеки проект, с който екипът на компанията се заема.


 

„Гордеем се, че световнопризнати производители като Schneider Electric, Eaton, Mutlusan, Елкабел, Гамакабел, Emka, Birtas, Vatan, Hascelik, Tumka, Eurocable, Novkabel и др. са част от партньорската ни мрежа, и благодарение на тях успешно и с лекота успяваме да отговорим на специфичните изисквания на всеки проект“, добавиха в заключение от Елма-М-Груп.

 

Повече информация за Елма-М-Груп АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК! Източник на снимковия материалЕлма-М-Груп АД

Още от Електротехника