Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Жо и Вен България: Back to School, Back to Office със сериите OptiLine & Altira на Schneider Electric

01.10.2019 г.


Топлите летни дни отлитат заедно с прелетните птички към южните страни, но за сметка на това класните стаи вече гъмжат от рояци дечица предвид настъпването на новата учебна година. Офис сградите не правят изключение. От сутрин до вечер в тях кипи усилена работа в стремеж към нови, по-успешни бизнес резултати. За да тече гладко този процес, сигурното и надеждно електрозахранване е от екзистенциална необходимост. По този повод специалистите от Жо и Вен препоръчват сериите OptiLine & Altira от Schneider Electric – клик-системи, специално предназначени за обществени сгради. Ето какво още разказаха от Жо и Вен България за тези продуктите пред Инженер.bg.


 

Електрическите, телефонните и информационните инсталации следва да са лесни за монтаж, надеждни при работа и гъвкави при нужда от промени. В обществените сгради, включително и в офисните и училищни пространства, от дизайна на видимите части на ел.инсталацията зависи в немалка степен както облика на помещението, така и уюта в него.

 

„Модулни, гъвкави и интелигентни във всеки детайл, системите OptiLine & Altira са лесни за инсталиране и модернизиране, така че в офиси, магазини, хотели, конферентни центрове и училища да имат пълен достъп до инсталациите бързо и сигурно“, добавиха от Жо и Вен България.

 

Серията OptiLine 45 – инсталационна система за директен клик-монтаж

 

Тя предлага най-различни типове технически решения спрямо разположението на мебелите и електроуредите и осигурява пълен достъп навсякъде в помещението. Конфигурациите включват таванен, стенен, подов и настолен монтаж.

 

„Свободностоящите колони, част от серията, са едни от най-гъвкавите технически решения. Те са подвижни в радиус 1.5 m от точката на свързване на тавана. С тях инсталацията се движи с вас и са идеални, ако се налага да местите бюрото си“, обясниха от Жо и Вен и добавиха: „Сервизните кутии могат да бъдат подвижни върху бюрото или скрити в него, предоставяйки висок капацитет в близост до потребителя. Кабелните канали на стена от алуминий или PVC са икономически ефективен монтаж с големи възможности. Подовите кутии, от своя страна, позволяват достъп до цялото помещение, а неизползвани те остават невидими в подовата настилка“.

 

Гъвкави решения, изискан дизайн, мисъл за околната среда, безопасност и надеждност, лесен монтаж – OptiLine 45, заедно с устройствата от гамата Altira, гарантира възможности, които отговарят и на най-претенциозните изисквания за функционалност, естетически вид, удобство и надеждност.

 

Включете се към бъдещето със свързващите устройства Altira

 

Те представляват практична клик-система, при която всички елементи са с размер 45 х 45 mm и могат да бъдат инсталирани с едно движение. Свързването на група контакти със свързващ гребен е лесно и просто по начин, който ви пренася бързо в бъдещето, чрез едно просто кликване. Всичко е измислено, така че да направи монтажа и промяната като детска игра.

 

С Altira се работи с максимална скорост, дори и в най-взискателния проект за обществена сграда. Пълната гама информационни розетки включва категория 5, 6 и 10 Gb.

 

Altira означава директно кликване в OptiLine 45

 

„Проектирана за директно кликване, създадената от Schneider Electric инсталационната система OptiLine & Altira съчетава най-строгите изисквания по отношение на функционалност, удобство и сигурност. Завършената гама на системата предлага едновременно максимална надеждност, естетически стил и компактен дизайн, както и лесно и бързо инсталиране на механизми като канали, колони, мини-колони, подови кутии и модули за бюро“, коментираха в заключение от Жо и Вен България.

 


Повече информация за Жо и Вен България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Жо и Вен България, Schneider Electric

 

Още от Електротехника