Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Иновативни, лесни за експлоатация и икономични – принтерите за маркиране Linx 8900 сега на специални цени от Бетелгиус!

15.08.2019 г.

Технологии от последно поколение, които успяват да удовлетворят изцяло потребностите в сферата на маркирането на първичната и вторична опаковка, предлага фирма Бетелгиус. Компанията е официален представител на водещия английски производител на индустриални маркиращи системи Linx Printing Technologies. „Най-новите модели мастиленоструйни принтери за малки надписи, Linx 8900, са част от категорията „Топ индустрия“ на производителя. Те поставят нов стандарт в бизнеса, като елиминират нежеланите спирания на производството и увеличават производителността, без това да е за сметка на увеличени експлоатационни разходи или висока цена на техниката.“, заявиха пред Инженер.bg от компанията.


 

Функционалностите на принтерите Linx 8900 включват 10-инчов екран с интуитивен интерфейс, който спомага за лесното им управление. „Принтерите от серия 8900 са изключително гъвкави и много икономични. Вписват се отлично в съвременните производства и използват последните дигитални технологии, което ги прави пригодни за нуждите на новата дигитална Индустрия 4.0. Притежават и допълнителни защита срещу човешки грешки. Иновативният характер на технологията на принтерите включва и облак-базирано отдалечено управление и обслужване“, поясниха от Бетелгиус.

 

„Тези печатащи устройства са подходящи за всякакъв вид опаковки и продукти, както и за всякакви натоварвания. Те повишават ефективността на работа, гарантират висока надеждност и се отличават с много добра прецизност, което ги прави особено подходящи за маркирането на графични елементи, лога или баркодове върху ограничени пространства“, посочиха от Бетелгиус.


 

Принтерите Linx 8900 не изискват обслужване от сервизен техник и могат да работят до 3 месеца без да е необходимо да бъдат почиствани. Характеристиките им се допълват и от дългите интервали на обслужване веднъж на всеки две години.


От Бетелгиус поднасят специални комплименти! Само сега можете да закупите принтер Linx 8900 с до 25% отстъпка от редовната цена. Повече за промоционалното предложение вижте в Промо.bg ТУК!

 

Бетелгиус е българска компания, създадена през 1993 г., която е сред лидерите в областта на оборудването за първично и вторично кодиране, маркиране, етикетиране, опаковане и проследяване на продукти. Нейни клиенти са международни брандове, а за изминалите 25 години има реализирани повече от 1000 проекта и над 4500 клиенти и партньори. Към момента компанията работи активно за разгръщане на производствената си база и разширяване на екипа, както и е ориентирала своята дейност към разработване на иновативни решения в областта на машинното зрение и роботиката. 

 

Повече информация за фирмата можете да откриете на: https://betelgeus.comИзточник на снимковия материал: Бетелгиус, Linx Printing Technologies


Още от Електротехника