Новини

Новият E-каталог на Филкаб вече е онлайн! Разгледайте и изберете от над 30 000 продукта на склад

04.02.2020 г.


Един от големите търговци на електроматериали у нас - българското дружество Филкаб, обяви, че интензивно разработният от компанията в последните месеци електронен каталог вече е на финален етап и може да се разгледа на уебсайта на компанията. E-каталогът e структуриран в 5 основни категории – кабели и проводници, кабелна арматура, електроинсталационни материали, осветителна техника, електроапаратура и средства за автоматизация, а във всички тях клиентите ни ще намерят подробна техническа информация за хиляди продукти от утвърдени световни производители“, коментираха от Филкаб за Инженер.bg.


 

Десетки хиляди продукта от водещи производители за по-рентабилни процеси

 

Филкаб предлага богат асортимент с гарантиран произход във всяка една от категориите, като продуктите са разпределени в няколко групи за по-голямо удобство при избора. Освен това, всички стоки са концептуално разработени от водещи световни производители, така че да са максимално енергийно-ефективни и надеждни с цел постигане на по-ниски производствени разходи.


 

Всяка седмица повече продукти, снимки и технически данни

 

„Новият каталог ще бъде непрекъснато актуализиран с нови продукти. Интерфейсът на каталога е изключително семпъл, интуитивен и потребителски ориентиран. Разполага с адаптивен дизайн, който го прави удобен за използване на различни устройства.

 

Екипът ни видя, че сред функционалностите на новия Е-каталог е възможността за създаване на потребителски профил. Това вероятно означава, че колегите от Филкаб планират да превърнат Е-каталога в електронен магазин, в който всеки отделен акаунт ще разполага с персонализирана информация за цени и други партньорски договорености.


 

„Стремим се да бъдем лидер на българския пазар и браншът да ни разпознава като една от водещите компании в Източна Европа в доставката на електротехнически продукти, инженеринга и сервизирането, чрез предлагането на цялостни решения и иновативни продукти“, добавиха в заключение от фирмата.

 

Посетете електронния каталог на Филкаб – Вашият електро свят!

 

Повече информация за Филкаб АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Филкаб

Още от Електротехника