Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Повишете качеството на работа с вашите електро- и измервателни инструменти с приложението Toolbox на Bosch

24.02.2020 г.


Свързването на всяка вещ, която използваме в ежедневието си, към мобилните ни устройства се е превърнало в задължителен елемент от съвремието. А това е така заради необходимостта да следим състоянието на всичко, с което работим, и то по-всяко време. Ръководейки се от тази тенденция, Bosch поставя този контрол във вашите ръце с иновативното си приложение Toolbox, което разполага с богата гама от интелигентни функции, за да вършите с лекота всяка задача. Bosch Toolbox предлага различни начини за свързване на Вашите инструменти към приложението и има най-различни функционалности, които могат да са в помощ в ежедневната ви работа.„Голяма част от гамата професионални уреди на Bosch могат да бъдат свързани към приложението Toolbox и оттам само с няколко клика лесно да конфигурирате своя инструмент на базата на индивидуалните ви нужди, да запаметите настройките за бъдещи задачи, да следите тяхната изправност, да изпробвате изцяло нови начини на работа и винаги да се възползвате от най-актуалните функции и услуги“, коментираха пред Инженер.bg от Роберт Бош, направление Електроинструменти.


Как функционира приложението Bosch Toolbox?


Вградената Bluetooth технология и функции за свързаност в инструментите на Bosch осигуряват възможност за тяхното управление, регулиране и интелигентно документиране. Това допринася за по-ефективна работа и постигане на по-добри резултати.


Bluetooth функцията има и друго предимство. Тя разполага с модерен технологичен стандарт Bluetooth Low Energy, който осигурява връзка без ограничения с ниска консумация на енергия на мобилното устройство. Освен това благодарение на безжичното свързване на професионалните електроинструменти и измервателни уреди на Bosch, ефективността на работа е по-голяма, а управлението на инструмента – по-лесно.


Какъв е модулът за свързване в инструментите на Bosch?


Модулът за свързаност на Bosch е GCSY30-4 и той може да бъде част от самия електроинструмент или да бъде добавен впоследствие. Ръкохватката на всеки инструмент има слот за свързаност, който се отваря и в него се включва модулът GCSY30-4. „Свалящият и сменящ се модул осигурява още едно предимство и то е, че в бъдеще можете да подобрявате своя инструмент с нови технологии и допълнителни функции. Свързването на уредите към Toolbox е възможно след активирането на модула“, добавиха от българското дружество.


Как се настройват различните инструменти на Bosch през приложението Toolbox?


Управлението и персонализирането на електроинструментите се осъществява с функциите My Tools и Floodlight в приложението Toolbox, а с функцията Measuring Master можете да прехвърляте измервания и да използвате интелигентно документиране за свързания измервателен уред. „Всички свързани инструменти могат да бъдат индивидуализирани и настроени според вашите нужди и да получавате актуализации за състоянието на инструмента, благодарение на големия брой други функции, които подпомагат ефективността на вашия работен ден“, разясниха от Роберт Бош.Повече информация за Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Роберт Бош ЕООД, Bosch

Още от Електротехника