Новини

Нов универсален комуникационен модул TTE LAN от Телетек Електроникс

16.11.2018 г.

In Serbian


Българският производител  на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника Телетек Електроникс обогати продуктовия си асортимент с нов универсален комуникационен модул TTE LAN. „Той е предназначен за работа по серийна връзка с контролните панели от серията Eclipse и LAN пожароизвестителните панели от серията Simpo", съобщиха за Инженер.bg от компанията. „Модулът може да се използва и като самостоятелно устройство в приложения за управление на домашна автоматика”, допълниха от Телетек Електроникс.


Ролята на новия комуникационнен модул TTE LAN е да предава входящите събития към сървър AJAX SP Pro/Observer по LAN канал. „Програмируемите входове/изходи на модула позволяват свързването му и към друг тип алармени контролни панели”, уточниха от Телетек Електроникс.

 

Комуникационният модул може да се монтира директно в кутия на алармен панел или в малка универсална кутия, например SB-U на Телетек Електроникс, която е удобна за монтаж на стена.

 

„Комбинирането на TTE LAN с контролен панел от серия Eclipse и софтуерното приложение AJAX SP PRO дава възможност модулът да бъде използван за дистанционно управление, програмиране и мониторинг на алармената система”, поясниха от компанията.

 

Функционални възможности на TTE LAN:


 - Индикация за състоянието на мрежата и на връзката с панела;

 - Дистанционно програмиране през интернет и управление чрез приложения AJAX SP PRO/ MobileTTE (iOS/Android);

 - Микро USB вход за програмиране посредством специализиран софтуер ProsTE;

 - Серийна комуникация с контролни панели от серия Eclipse и пожароизвестителен панел Simpo;

 - 6 програмируеми входа/изхода, OC тип (до 100 mA всеки);

 - Основен и резервен IP адрес за свързване към AJAX SP PRO;

 - Автоматично, чрез DHCP* протокол или ръчно настройване на мрежовата връзка;

 - Реализиране на приложения за управление на домашна автоматика;

 - Контрол на комуникацията с контролния панел;

 - Защита от обърнато захранване.

 

„В отговор на нарастващите нужди на клиентите ни, Телетек Електроникс се стреми да представя пълни серии сигнално-охранителни и пожаро-известителни системи и комуникационни решения за жилищни домове, малки офиси, средни и големи търговски и производствени обекти”, споделиха от Телетек Електроникс.


Компанията е доставила сигнално-охранителни и пожароизвестителни решения за големи и значими сгради в света, сред които са кметството на Лисабон, Португалия; Crowne Plaza Hotel в Доха, Катар; Sheraton Hotel в Оран, Алжир; сградата на Столична община в София; Istanbul Central Bus Station, Турция; Santa Rita de Cassia, Бразилия и др.

 

*Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) – протокол за динамично конфигуриране на хостове.Повече информация за Телетек Електроникс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс

Още от Електротехника