Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Перфораторите на Bosch – интелигентно решение, максимална производителност, ненадмината пробивна мощ

07.06.2019 г.

Направление Електроинструменти на Бош неслучайно е лидер на световния пазар на електроинструменти и консумативи за тях. Компанията ежегодно обявява на пазарния дебют на повече от 100 нови електроинструмента с доказаното качество на марката Bosch. Изключение не правят и перфораторите на немския производител, които сега българското дружество Роберт Бош ЕООД предлага на впечатляващи преференциални цени. „Предлагаме достатъчно голям избор на уреди с разнообразно приложение, така че да задоволят всички специфични нужди. А само сега, всеки специалист може да вземе своя уникален перфоратор Bosch на по-ниска цена”, съобщиха за Инженер.bg от компанията.


 

Всеки инструмент от специалната селекция професионални перфоратори Bosch има редица отличаващи го характеристики, които улесняват работата с него и го правят незаменим „колега“ в редица дейности. А към всеки комплект са включени и свредла SDS plus, 11 части в куфар.

 

Ето кои са продуктите, участващи в промоционалното предложение, техните спецификации и приложения:

 

Перфоратор GBH 2-26 Professional (0 611 2A3 000)

„Универсален перфоратор за ежедневно приложение, по-бърз от куршум. Осигурява ненадмината скорост при пробиване сред перфораторите от клас 2 kg, има функция за спиране на въртенето, за къртене и спиране на удара за пробиване в дърво и стомана“, поясниха от Бош, направление Електроинструменти.

 

Перфоратори GBH 240 F Professional (0 611 273 000) и GBH 2-24 DRE Professional (0 611 272 100)

„С основание можем да кажем, че това е новият стандарт в пробиването в бетон. Тези перфоратори гарантират най-добрата скорост на пробиване в класа си чрез оптимизиран корпус на редуктора. Също така имат повишена издръжливост при тежка работа чрез мощен 790 W мотор“, допълниха от офиса на компанията у нас. Интелигентната им конструкция дава възможност за удобна смяна на частите и лесна поддръжка.


 

 

Перфоратор GBH 2-28 F Professional

„Максимална производителност с интелигентен KickBack Control. Характеризира се с подобрена мощност и повишена защита на работещия с KickBack Control (KBC), за да се сведе до минимум рискът от наранявания“, заявиха от Бош, направление Електроинструменти. Перфораторът разполага с функция за активно поглъщане на вибрациите с противотежест за минимални вибрационни стойности.

 

Перфоратор GBH 2-26 DFR Professional (0 611 254 76D)

Представлява мощен универсален перфоратор с бързосменяем патронник за ежедневно приложение. „Поддържа ненадмината скорост при пробиване при перфоратори от клас 2 kg, с възможност за светкавична смяна без инструменти между патронници SDS plus, както и функция за спиране на въртенето при къртене“, коментираха от фирмата-производителност.

 

Aкумулаторен перфоратор GBH 180-LI

Този модел перфоратор е мощен като моделите, захранвани от мрежата. Отличава се с висока производителност и е много бърз, със същата енергия на удара, същия обем на пробиване и същите обороти като GBH 2-20. „Окомплектован е със сменяема въгленова четка за по-добро сервизно обслужване,1 x GBH 180-LI, 2 x акумулаторни батерии GBA 18V 4.0Ah (1 600 Z00 038) и бързо зарядно устройство GAL 1860 CV Professional (1 600 A00 H4M)“, допълниха още от Бош, направление Електроинструменти.

 

Още за промоционалното предложение можете да научите в Промо.bg.

 

Повече информация за Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимков материал: Бош, направление Електроинструменти

 

Още от Електротехника