Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Вижте кои са продуктите на месец август на Темпа Систем БГ

31.07.2019 г.

Утвърдената търговска, инженерингова и производствена компания Темпа Систем БГ поддържа продуктов каталог с богато разнообразие от артикули в категориите: табла за стенен монтаж, правостоящи метални шкафове, табла от неръждаема стомана, комуникационни шкафове, електромагнитно съвместими табла, взривозащитени табла, конзолни системи, разпределителни системи и климатични системи. С любезното съдействие на екипа от специалисти, които работят в компанията, ви представяме 5 от техните топ продукти. Вижте какво споделиха за изделията си пред Инженер.bg от дружеството.


 

Водещи сектори, в които фирмата развива своята дейност, са дървообработващата, хранително-вкусовата и телекомуникационната индустрия. Продуктовият асортимент на Темпа Систем БГ се отличава с изключително разнообразие и сериозен интерес от страна на много производствени предприятия, търговски и логистични обекти.

 

„Сред референтните ни проекти са не само индустриални предприятия, а също така и редица търговски и складови обекти, хотели, казина и др. Оборудването и изделията, които предлагаме, са разработени при най-оптималното съотношение „цена-качество“, заявиха от фирмата.

 

Специалистите от компанията винаги обръщат специално внимание на изисквания на клиентите и ги информират изчерпателно за спецификите на всеки продукт. А ето и кои са техните топ 5 предложения за месец август.

 

Нагреватели Stego

 

Работното им напрежение е 140 VAC/VDC, а когато текущата стойност се понижи под отоплителния капацитет, се намалява с около 10%. Имат компактни размери и са енергоспестяващи. Отоплителната им мощност може да се настрои спрямо околната температура.

 


ESE електромагнитно съвместими шкафове за стенен монтаж

 

За производството им производителят Tempa Pano използва галванизирани стоманени листове. Корпусът им е с дебелина 1.5 mm, а вратата и монтажната плоча – с 2 mm. Ъгълът на отваряне на вратата е 135 °. Шкафовете са със степен на защита IP 65, а по заявка могат да се изработят в конкретен цвят и персонални размери със специална монтажна плоча.

 


Разпределителни табла серия TDK Temgard

 

Заземени и обвити с неутрални клеми, тези табла имат инсталирана шина от серия Tembar към корпуса, за да са готови за сглобяване. Разполагат с регулируеми фиксиращи части за повечето основни стандарти на производителите (от 6 A до 100 A) и заключващи се врати със скрити 200º панти. Вратата може да бъде лява или дясна и има цветно кодиране за всички връзки по стандарт.

 


Разклонителни кутии серия KB-KBP

 

Кутиите са изработени от галванизирани стоманени листове. Дебелината на таблото и на вратата е 1.5 mm, а на монтажната плоча – 2 mm. Предлагат се готови за фиксиране на DIN шина. Серията КВР разполага с горна и долна уплътнителна плоча. По заявка кутиите могат да бъдат изработени със специални размери и цветове.

 


SSJB разклонителни кутии от неръждаема стомана

 

Дебелината на корпуса и вратата е 1.2 mm, а повърхността им е с финишно полиране Scotch-Brite. Степента на защита на кутиите е IP55. Те са изпълнени за монтаж върху DIN шина. Разполагат с неделими полиетиленови уплътнения, а монтажът им се осъществява посредством 2 или 4 винта, в зависимост от размера на кутията.

 


„Всички наши продукти са произведени с високото качество на Tempa Pano – един от най-големите производители в бранша на Балканите. Наше конкурентно предимство също така е, че ние сме част от компанията-майка, а не дистрибутор. По този начин клиентите ни всъщност комуникират директно с производителя“, подчертаха от българското дружество.

 

Повече информация за Темпа Систем БГ ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Темпа Систем БГ

Още от Електротехника