Новини

Решения за сигурност и превенция от контрабанда привлякоха експерти към щанда на Трокут Тест на Security Expo

19.04.2019 г.

Сериозен интерес от страна на експертите беляза участието на Трокут Тест Груп на единственото у нас специализирано изложение за сигурност, охрана и безопасност Security Expo. През март 2019 г. щандът на българската фирма в Интер Експо Център – София привлече гости, клиенти и партньори, като компанията им предостави информация и демонстрира най-новите продукти в областта на сигурността от обширното си портфолио. Ето и кои бяха те.Акцентирахме върху решения за превенция и намаляване вноса на контрабандни стоки, системи за дистанционен визуален контрол, инспекция на изоставени багажи с цел предотвратяване на терористични атаки и оборудване за осигуряване безопасността на посетителите на масови мероприятия“, поясниха пред Инженер.bg от Трокут Тест Груп по време на форума.


Българското дружество представи ендоскопи и видеоскопи на немския производител iT Concepts, които могат да се използват под врати. „Устройствата са подходящи за дейността на разузнавателните служби и намират приложение при обследването на автомобили, пратки, на митници и др., като с тях могат да се откриват контрабандни стоки, включително наркотици, цигари, злато и др.“, посочиха от Трокут Тест Груп.Днес безопасността по време на мероприятия е от изключителна важност. За надеждната и ефективна охрана на спортни събития, концерти и други масови прояви допринасят преносимите детектори на MS Detection, с които лесно и бързо се откриват следи от експлозиви. В същия сегмент на сигурността попадат и мобилните рентгенови системи с немско качество от VisiConsult. „С тези високотехнологични устройства може да се инспектира както багаж и автомобили, така и по-обширни открити пространства. Те могат да идентифицират мини и снаряди или да покажат наличие на активна бомба, например“, уточниха от Трокут Тест.


В рамките на изложението българската компания осигури за всички свои гости професионална помощ и консултации. Висококвалифицираният екип на фирмата бе на разположение на широкия кръг експерти, избрали да посетят Security Expo.


Повече информация за Трокут Тест Груп, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК! Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Електротехника