Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Ритбул, сертифициран партньор на Eplan, разшири програмата си от обучения по специализирания софтуер за проектиране

18.02.2020 г.


Важни новини от фирма Рибтул! От февруари 2020 г. българската компания, която е и официален партньор на Eplan, разширява програмата си от обучения. „Щастливи сме да обявим, че вече предлагаме обучителни програми на две нива – Basic и Advance. Само за 5 дни могат да се усвоят основните тънкости в автоматизираното проектиране с Eplan“, обявиха пред Инженер.bg от Ритбул.Eplan Software and Service е лидер в областта на разработката на електротехнически CAE/CAD системи. „Продуктите са се утвърдили като стандарт в областта на електропроектирането и автоматизацията. Ритбул притежава сертификати от Eplan както за продажба, така и за провеждане на обучителни курсове и за извършване на консултантски услуги“, обясниха от българското дружество.


Силно практически насочените обучения се провеждат от сертифициран от Eplan лектор, а самата учебна програма също е съгласувана и оторизирана от компанията-производител. Тя се състои от теоретична и практическа част, като темите и степента на сложност са ориентирани спрямо нивото на подготвеност на участниците.


„Занятията се провеждат в малки групи с максимален брой участници до 6 човека, което позволява да бъде обърнато необходимото внимание на всеки един курсист. Предвидени са индивидуални работни места, учебни материали, кафе паузи и обяд за всеки ден от курса“, посочиха от Ритбул. Обученията са присъствени и се провеждат в учебната зала на Ритбул в гр. София на ул. „Ст. Л. Костов“ 16.Местата са ограничени! Ако желаете да получите повече информация или да заявите своето място, можете да го направите на телефон: 02/439 7845 или на имейл: office@rittbul.bg.


Фирма Ритбул е сертифицирана за продажба на Eplan 2.8, който доскоро бе най-новата версия на специализирания софтуер. В началото на годината доказаната българска компания представи пред читателите на Инженер.bg и Eplan 2.9, чиято бета версия бе официално анонсирана по време на изложението SPS 2019 в Нюрнберг, Германия, в края на миналата година. Ако сте пропуснали информацията, можете да научите повече от материала за Eplan 2.9.


Информация за фирма Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Ритбул, Eplan, freepik.com

Още от Електротехника