Новини

Ритбул, сертифициран партньор на Eplan, разшири програмата си от обучения по специализирания софтуер за проектиране

18.02.2020 г.


Важни новини от фирма Рибтул! От февруари 2020 г. българската компания, която е и официален партньор на Eplan, разширява програмата си от обучения. „Щастливи сме да обявим, че вече предлагаме обучителни програми на две нива – Basic и Advance. Само за 5 дни могат да се усвоят основните тънкости в автоматизираното проектиране с Eplan“, обявиха пред Инженер.bg от Ритбул.Eplan Software and Service е лидер в областта на разработката на електротехнически CAE/CAD системи. „Продуктите са се утвърдили като стандарт в областта на електропроектирането и автоматизацията. Ритбул притежава сертификати от Eplan както за продажба, така и за провеждане на обучителни курсове и за извършване на консултантски услуги“, обясниха от българското дружество.


Силно практически насочените обучения се провеждат от сертифициран от Eplan лектор, а самата учебна програма също е съгласувана и оторизирана от компанията-производител. Тя се състои от теоретична и практическа част, като темите и степента на сложност са ориентирани спрямо нивото на подготвеност на участниците.


„Занятията се провеждат в малки групи с максимален брой участници до 6 човека, което позволява да бъде обърнато необходимото внимание на всеки един курсист. Предвидени са индивидуални работни места, учебни материали, кафе паузи и обяд за всеки ден от курса“, посочиха от Ритбул. Обученията са присъствени и се провеждат в учебната зала на Ритбул в гр. София на ул. „Ст. Л. Костов“ 16.Местата са ограничени! Ако желаете да получите повече информация или да заявите своето място, можете да го направите на телефон: 02/439 7845 или на имейл: office@rittbul.bg.


Фирма Ритбул е сертифицирана за продажба на Eplan 2.8, който доскоро бе най-новата версия на специализирания софтуер. В началото на годината доказаната българска компания представи пред читателите на Инженер.bg и Eplan 2.9, чиято бета версия бе официално анонсирана по време на изложението SPS 2019 в Нюрнберг, Германия, в края на миналата година. Ако сте пропуснали информацията, можете да научите повече от материала за Eplan 2.9.


Информация за фирма Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Ритбул, Eplan, freepik.com

Още от Електротехника