Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

По-висока производителност с ударните бормашини на Bosch. А сега и на специални цени

10.07.2019 г.

Bosch – световен лидер в производството на електроинструменти, обяви преференциални условия при покупка на професионални ударни бормашини в комплект с универсални свредла Multi Construction CYL-9 от 7 части. Бормашините на немската компания, които българското дружество Роберт Бош, направление Електроинструменти, предлага на нашия пазар, се отличават с висока производителност и широка приложна област. „А само сега, всеки специалист може да вземе своята професионална бормашина Bosch на по-ниска цена”, съобщиха за Инженер.bg от фирмата.


 

В промоционалното предложение на компанията са включени два електроуреда с изключително висока ефективност и голяма приложимост. Техните характеристики и предимства ги правят предпочитан избор от много специалисти.

 

Ударната бормашина GSB 16 RE е най-бързата в своя клас, с мощност 750 W, компактна конструкция за оптимална работа и масивен метален корпус на редуктора за дълъг експлоатационен живот.


 

Моделът ударна бормашина GSB 24-2 е мощен инструмент за най-трудните приложения, който вече разполага с интелигентен KickBack Control. Моторът с мощност 1100 W на Bosch и високият въртящ момент осигуряват изключително висока производителост за големи диаметри.


 

Към всеки модел ще получите и подарък – комплект универсални свредла Multi Construction CYL-9 от 7 части, които осигуряват стабилно пробиване във всички видове материали. „Центриращият връх предлага стабилен старт на пробиване и добро универсално насочване, а оптимизираната спрямо диаметъра AWB технология на запояване и закаляване повишава здравината и намалява вибрациите. Четириканалният дизайн Dura с подсилена сърцевина има по-добра устойчивост на износване и стабилност при пробиване в мек бетон“, разясниха от българското дружество.

 

Още за промоционалното предложение, бихте могли да научите в Промо.bg. 

 

Повече информация за Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимков материал: Роберт Бош, направление Електроинструменти

Още от Електротехника