Новини

Нов съвременен модел сирени Chiasso 120 на ComPro Electronic допълни обширното портфолио на Ритбул

11.01.2018 г.

Доказаният немски производител и дистрибутор на звуковосветлинни сигнални устройства ComPro Electronic реализира на пазара нов модел сирени Chiasso 120, обявиха за Инженер.bg от фирма Ритбул, която предлага изделията на компанията у нас. „Сирените, които доставяме на българския пазар, имат най-разнообразни възможни приложения. Отличават се с ниско работно напрежение, силен звуков сигнал или гласово съобщение, модерен дизайн и здрав корпус. Те могат да се използват за пожарна безопасност, охрана и сигурност, в различни области на индустрията, включително в морската и в железопътната промишленост“, коментираха от Ритбул.

 


Някои модели алармени сирени, като сериите Chiasso и Asserta, са комбинирани устройства, тъй като извършват предупреждение в акустична и оптична форма. Често се използват за алармени системи в промишлени сгради и съоръжения. Те излъчват предупредителен тон, както и оптичен сигнал при задействане. Активирането на алармената сирена може да се осъществи безжично чрез детектор за движение или като функция на машината или съоръжението. „Обикновено, в този контекст са приложими сирени от 110 dB, въпреки че нашият асортимент оставя голяма свобода по отношение на силата на сигналния звук. Освен това, може да промените самият предупредителен тон, за да използвате най-доброто звуково изискване в съответствие с работната среда. Като комбинирано устройство, всяка алармена сирена осигурява подобно разнообразие и по отношение на оптичния сигнал“, обясниха от българската компания.

 

Ритбул предлага още и разнообразни сигнални колонки, отново с марка ComPro, като всеки клиент има възможност да се възползва от различни цветове и дизайн. Наред с това, допълнително предимство на тези сигнални устройства е техният лесен монтаж.

 

 

Най-новата разработка Chiasso 120 от продуктовата гама на немския производител представлява обновен модел на вече добре позната серия Chiasso. „Съществено нейно преимущество е силата на звука и модерния дизайн. Всички необходими аксесоари за осигуряване на клас на защита IP65 са включени в изделието“, заявиха от българското дружество.


Характеристики на сирени Chiasso 120

 

 - Работно напрежение: 9-24 V DC;
 - Консумация на ток: 180 mA @ DIN-тон;
 - Сила на звука: 117 dB (A) @ DIN-Tone / DIP-превключвател;
 - Алармени тонове: 39;
 - Клас на защита: IP65;
 - Работна температура: -20 °C до +70 °C;
 - Цвят на корпуса: червен.

 

Информация за фирма Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Ритбул

Още от Електротехника