Новини

Иновативни смарт клеми от серията SNK допълват продуктовата гама на АС-ДС

02.12.2018 г.

Доказаната българска търговска и инженерингова компания АС-ДС ООД обогати продуктовото си портфолио с нова гама редови клеми, аксесоари и маркировки. Дружеството вече предлага на българския пазар иновативната смарт серия SNK, разработка на водещия производител на клемни блокове Entrelec, който доскоро бе част от структурата на глобалната технологична група ABB. От 1 август 2018 г. Entrelec вече принадлежи на TE Connectivity (TE), световен лидер в създаването на свързани и сензорни решения за индустрията. „Серията SNK на Entrelec се отличава с модерна визия и интелигентен дизайн, високо качество и надеждност“, информираха за Инженер.bg специалистите от АС-ДС.


 

„Серията редови клеми SNK се характеризират с бърз и лесен монтаж, благодарение на иновативния си дизайн и специално конструирана асиметрична форма за максимално удобство при захващане. Подобрената конструкция пък осигурява по-здраво захващане към DIN-шината, елиминира възможността от появата на късо съединение и гарантира по-висока устойчивост на усукване при затягане. Заключващото устройство дава възможност за бързо и лесно монтиране на 10 клеми едновременно“, обясниха от българската фирма.

SNK клемите осигуряват максимално удобство в процеса на свързване. Те са разработени със специално конструиран вход за лесно подвеждане на проводника и бързо свързване. Дават възможност за присъединяване на един или два проводника, както и свързване на проводници с и без кабелен накрайник.

 

Сред останалите им предимства са облекчените операции по поддръжката, включително възможността клемите да се демонтират индивидуално от DIN-шината, опцията за машинно и ръчно надписване, както и надеждното фиксиране на маркировките. Площта за маркировка на иновативните клеми е увеличена с 20%, а асиметричният дизайн осигурява много по-добра видимост на маркировката. „Интелигентната технология на Entrelec, резултат от 50-годишния опит на компанията в разработката на винтови клеми, клемни блокове и свързващи технологии, позволява 50% по-бързо време за свързване и намалява усилието и времето за подготовка на проводника“, коментираха от АС-ДС.

 

Серията SNK предлага и многообразие от маркиращи решения, сред които маркиращи системи, като принтери и плотъри; решения за предпечат, в т.ч. консумативи, маркировъчни етикети за печат и софтуер за предпечат, както и решения за ръчна маркировка.

 


„С продуктите и решенията от смарт серията SNK нашите клиенти могат да спестят инсталационно пространство, да намалят складовите си разходи, както и разходите за маркировка“, заявиха в заключение от компанията.

 

Повече информация за АС-ДС ООД, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК! Източник на снимковия материал: АС-ДС, ABB

Още от Електротехника