Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Стажантите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън: Няма обучение или учебник, които да победят силата на опита

18.06.2019 г.

In Macedonian   In Serbian


В Технически университет – София се проведе турнирът по мениджмънт и инженерни умения „T.I.M.E.S“, който се организира от европейската студентска организация ESTIEM. Част от отбора-победител в състезанието бяха бъдещите инженери Йордан Петков и Радостин Василев – студенти от Техническия университет, специалност „Индустриално инженерство“. Като награда те имаха възможността да изкарат стаж в инженеринговия отдел на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън. „Двамата победители получиха подаръчни ваучери от компанията, както и участие в стажантска ни програма“, съобщиха за Инженер.bg, от българското дружество.


 

R&M (Reichle & De-Massari AG) e лидер в разработката, производството и доставката на цялостни решения за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи. В България R&M е представена от търговското дружество Р и М България ЕООД и производствената база Райхле и Де-Масари България Пръдакшън – тясно специализирана в разработката, дизайна и производството на оптични компоненти, използвани за цялостното изграждане на решения за свързаност.

 

Дружеството предоставя възможност на млади специалисти да се запознаят с обстановката в реална работна среда и да придобият ценен практически опит, който да донесе конкретни ползи за бъдещето им развитие. „За краткото време при нас Йордан и Радостин успяха да се адаптират и да навлязат в естеството на проектите и екипите, в които участваха. Пожелаваме им все така успешно сътрудничество, развитие на потенциала и вдъхновение за още повече постижения“, заяви г-н Радослав Радев, изпълнителен директор на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

 

Студентите, от своя страна, споделиха изключителната си удовлетвореност от прекараното време в компанията. Съвместната екипна работа, широкият набор от информация и кристално ясните условия при всеки казус са едни от нещата в R&M, които са впечатлили стажантите. Ето какво още казаха те след края на стажантската програма:


 

„Знанията, които придобих по време на стажа са най-ценното за мен. Получих поле за изява на нестандартните ми решения и бях посрещнат с критични, в добрия смисъл на думата, въпроси, които да оформят и завършат идеите ми. Хареса ми също, че комуникацията е прозрачна и винаги разбираш защо се търси решение точно на това предизвикателство", заяви Йордан Петков.

 

„Най-полезното от стажа е съвместната работа с колегите. Обсъждайки различни теми с тях, успявам да намеря решението на всяко предизвикателство много по-бързо. Няма софтуер, обучение, учебник, които да победят силата на опита", посочи Радостин Василев.

 

Повече информация за Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД

 

 

 

Още от Електротехника