Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Телетек Електроникс: Максимална сигурност за вашата охранителна система със софтуерното решение AJAX SP

22.07.2019 г.

In Serbian


Българската компания Телетек Електроникс е дългогодишен специалист в областта на алармените и пожароизвестителните системи. Дружеството предлага още различни модули за комуникация, сред които GPRS, GSM, LAN и специализиран софтуер. „Представяме ви AJAX SP Pro – софтуерното приложение за максимална сигурност на вашата охранителна система. Решението, базирано на OS Windows Server, предлага на потребителите защитена високоскоростна обмяна на данни и редица други предимства”, информираха за Инженер.bg от българската фирма.


 

AJAX SP Pro представлява софтуерно решение за охранителни системи, поддържащо постоянно връзка с ТТЕ GPRS и BRAVO GPRS модули, инсталирани в охраняваните обекти. Продуктът на Телетек Електроникс поддържа SIA протокол за приемане на съобщения, като може също да се свърже със софтуер за мониторинг чрез RS232 интерфейс.

 

Технически характеристики на софтуер AJAX SP:

 

 - Базиран на OS Windows Server 2012;

 - Предлага възможност за получаване на сигнал от TTE GPRS и BRAVO GPRS модули, инсталирани на охранявани обекти;

 - Осигурява високоскоростна обмяна на данни, защитена чрез 128bit AES алгоритъм;

 - Дава възможност за свързване с мониторинг софтуер чрез RS232 интерфейс и SurGard MLR2 протокол;

 - Поддържа SIA протокол за приемане на съобщения;

 - Предлага „фърмуер ъпдейт” на ТТЕ модули и алармени контролни панели.

 

 

Телетек Електроникс разработва своя софтуерен продукт и във вариант AJAX SP станция, която е подходяща за монтаж в стандартни комуникационни шкафове в сървърни помещения. „Този тип решение е функционално и с лесен монтаж, което не изисква допълнителна инсталация и програмиране. Станцията предлага на потребителите 1 основен и 1 дублиращ IP адрес за работа”, коментираха от българската компания.

 

Функционални характеристики на AJAX SP станция:


 - Без необходимост от допълнитена инсталация и програмиране;

 - Две Ethernet карти;

 - Два COM порта;

 - Един основен и 1 дублиращ IP адрес.

 

Повече информация за Телетек Електроникс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс

Още от Електротехника