Новини

Темпа Систем БГ: Максимална ефективност на охлаждане с предлаганите от нас индустриални решения на Pfannenberg

28.11.2018 г.

Охладителните системи за индустриални цели са неизменна част от производственото оборудване на повечето предприятия. Важността им ги прави част от портфолиото на Темпа Систем БГ, към която специалистите от компанията подхождат с изключително внимание и прецизност. „За системите за индустриално охлаждане се доверяваме на немското качество на Pfannenberg”, заявиха за Инженер.bg от българското дружество, част от структурата на Tempa Pano – водеща турска компания, специализирана в решенията за автоматизация.

 

Охладителните системи Pfannenberg – максимална ефективност и минимално натрупване на прах


Охладителните системи, включени в продуктовата гама на Темпа Систем БГ, предлагат както ефективност и високо ниво на защита на индустриалното оборудване, така и интуитивно използване от страна на потребителя. „Устройствата се инсталират бързо и лесно, като са оборудвани с цифров контролер, а контактните изводи за алармата и вратата са програмируеми“, поясниха от българската компания.


С цел оптимално предпазване на оборудването е предвидено обширно пространство за вентилатора. По този начин се минимизира натрупването на прах. Съществува и опция от външната страна на устройството да се постави допълнителен филтър за прах. Освен това е предвиден и отвор за дрениране на образувания конденз.


„Максимална ефективност на процеса на охлаждане – това е, което искаме да гарантираме на нашите клиенти. Ето защо предлаганите от нас модели са проектирани, така че разстоянието между входа за топъл въздух и изхода за студен да е възможно най-голямо“, подчертаха от Темпа Систем БГ.От какво са изработени индустриалните охлаждащи устройства?


Конструктивно са решени от листова ламарина с дебелина 1.2 mm (EN 10130 DC01), а за монтажната повърхност е избрана поцинкована стомана (EN 10346 DX51D+Z).


Покритието е прахово боядисано (RAL7035w).


Възможно е да се изработят и изцяло от неръждаема стомана. Степента на защита е IP54“, уточниха от фирмата в допълнение.


Още за климатичните системи на Темпа Систем БГ


В направлението за индустриална климатизация на Темпа Систем БГ са включени и вентилатори и филтри отново на Pfannenberg, както и вентилатори – собствено производство на Tempa Pano.


Нагреватели, термостати и хидростати с марка Stego също са част от предложенията на българското дружество.


Повече информация за Темпа Систем БГ ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Темпа Систем БГ, Tempa Pano

Още от Електротехника