Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Темпа Систем БГ изпраща лятото със специална селекция от продукти

11.09.2019 г.


Продуктовият каталог на утвърдената търговска, инженерингова и производствена компания Темпа Систем БГ е изключително разнообразен. Артикулите, които предлага фирмата, са с високо качество, оценено от многобройни клиенти. В продуктовите категории всеки може да намери своето решение, и то при конкурентно съотношение цена-качество. Днес ви представяме специална селекция от 5 избрани продукта. Ето какво разказаха от българското дружество за тях пред Инженер.bg.


 

Богатото разнообразие е основен приоритет за компанията и неминуемо предизвиква интереса на много производствени предприятия, търговски и логистични обекти. „Винаги обръщаме специално внимание на изискванията на клиентите и ги информираме изчерпателно за спецификите на всеки продукт”, заявиха от българското дружество.

 

А ето и кои са Топ 5 предложенията на компанията за месец септември:

 

Клемни кутии от TB-серия


Клемните кутии от ТВ-серията на Темпа Систем БГ разполагат със:


 - Стъклена врата с 2 винта;

 - Уплътнена с пяна врата;

 - 155o скрити панти;

 - Горна и долна уплътнителна плоча;

 - PE уплътнения за горна и долна плоча;

 - Степен на защита IP55 (TS 3033, EN 60529);

 - DIN шина;

 - Заземяващ кабел.

 

ETS табла с общо предназначение

 

Сред характеристиките, с които разполагат таблата от серията, са:

 

 - Плътна врата, уплътнена с пяна;

 - 135o скрити панти

 - 5 mm двустранно полиамидно заключване;

 - Четвърт оборот от затварящ тип;

 - Долна уплътнителна плоча;

 - PE уплътнения за горна и долна плоча;

 - Степен на защита IP65 (TS 3033, EN 60529);

 - Покриващи плочи и профили за тях;

 - Дистанционери;

 - Пластични покриващи плочи;

 - Капак за дъжд;

 - Поддържаща основа;

 - Специална ключалка и ключове;

 - DIN шина;

 - Заземяващ кабел.


 


Охладителни системи Pfannenberg


„Устройствата с марка Pfannenberg осигуряват максимална ефективност и минимално натрупване на прах, както и високо ниво на защита на индустриалното оборудване. Те се инсталират бързо и лесно и са оборудвани с цифров контролер, а контактните изводи за алармата и вратата са програмируеми“, поясниха от Темпа Систем БГ.


Индустриалните охлаждащи устройства са изработени от листова ламарина с дебелина 1.2 mm (EN 10130 DC01), а за монтажната повърхност е избрана поцинкована стомана (EN 10346 DX51D+Z). Степента им на защита е IP54.Модулни табла от BS-серия


Таблата от серията предлагат опции за предна или задна врата, или капак, като имат завъртаща дръжка с полиамидно 3-точково заключване и издадени, винтови панти. Вратата е уплътнена с пяна, а таблото може да се монтира на 2 нива.


Моделите от серията разполагат още със:


 - Страничен капак;

 - Странична шина;

 - Монтажна плоча и закрепящи скоби;

 - Запълваща монтажна плоча;

 - Носач за монтажна плоча за плъзгане и поддръжка;

 - Профили за покриваща плоча и покриваща плоча;

 - L and Z скоби.


EC 19'' правостоящ шкаф


Шкафът разполага със стъклена врата с дълбочина 1.5 mm, 19" профил – 2 mm, както и база – 2 mm. Степента му на защита е IP55 (TS 3033, EN 60529). Повърхността е прахово боядисана (RAL7035w).„Всички наши продукти са произведени с високото качество на Tempa Pano – един от най-големите производители в бранша на Балканите. Като част от компанията-майка, клиентите ни всъщност получават стоката си директно от производителя, което носи редица предимства за тях“, подчертаха в заключение от българското дружество.

.

Повече информация за Темпа Систем БГ ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материалТемпа Систем БГ

Още от Електротехника