Новини

Темпа Систем БГ обяви ново стратегическо партньорство – с направление Индустрия на Siemens

07.02.2019 г.

Темпа Систем БГ стартира 2019 г. с ново ключово партньорство. Утвърдената инженерингова компания, специализирана в проектирането и изпълнениeто „до ключ“ на проекти в сферата на индустриалната автоматизация, обяви официалното си партньорство с направленията Дигитализирано производство & Процесни индустрии на международния технологичен гигант Siemens. „Решенията на една от най-новаторските и високотехнологични дивизии на Siemens вече са част от нашето портфолио“, съобщиха за Инженер.bg от Темпа Систем БГ.


Българската компания е официален представител на турския производител на индустриални шкафове, табла и вентилатори Tempa Sistem. У нас, а и в цяла Източна Европа, българското дружество предлага комплексни услуги по проектиране, изработване и монтаж на ел. инсталации и автоматизация на производствени предприятия, като в годините се наложи като лидер на пазара с конкурентно съотношение между цена и качество.Развитието на технологиите в индустрията ни накара да търсим още един надежден и високотехнологичен партньор, с помощта на който можем да задоволим в по-голяма степен изискванията на нашите клиенти, като им предложим цялостна услуга с възможно най-доброто качество и висока иновативност. Открихме го именно в лицето на Siemens, направления Дигитализирано производство & Процесни индустрии”, коментираха от Темпа Систем БГ.


Интегрирани хардуерни и софтуерни продукти и технологични услуги, които повишават гъвкавостта и ефективността на производствения процес и съкращават времето за пускане на продукцията на пазара, са включени в портфолиото на направление Дигитализирано производство. Направление Процесни индустрии и Задвижвания предлага решения за автоматизация, задвижващи технологии, индустриален софтуер и услуги, базирани на високотехнологични платформи, които допълват възможностите на Темпа Систем БГ, като по този начин позволяват на фирмата да изпълнява сложни и уникални инженерингови задачи.


„И досега изпълнявахме услугите по ел. обзавеждане и автоматизация „до ключ“, но новото ни партньорство разкрива пред нас нови перспективи. Вече можем да предложим изпълнение, което носи още по-висока добавена стойност за клиентите ни“, подчертаха от българското дружество.Освен дейностите по проектиране и изпълнение на индустриална автоматизация, продуктовата гама на Темпа Систем БГ включва производството на табла за стенен монтаж, табла от неръждаема стомана, електромагнитно съвместими табла, взривозащитени табла, метални и комуникационни шкафове, конзолни системи, климатични системи, LV разпределителни системи и др.


Повече информация за Темпа Систем БГ ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Темпа Систем БГ, Siemens

Още от Електротехника