Новини

Danfoss награди Бандени за най-високи резултати от продажби, постигани до момента в Адриатическия регион

26.06.2019 г.

Българската търговска фирма Бандени, специализирана в доставката, обслужването, гаранционния и извънгаранционния сервиз на продуктите от направление „Електрозадвижвания, честотни преобразуватели и софт стартерите VLT на Danfoss“, получи заслужено признание от основният си партньор. Родната компания бе отличена от производителя за постигнати най-високи резултати от продажби и най-голям оборот за Адриатическия регион за 2018 г. „Изключително щастливи и горди сме, че усилията ни са възнаградени. Радваме се, че сме допринесли за успеха на нашите партньори и това ни амбицира да подобрим резултатите си“, споделиха от Бандени за Инженер.bg.

 

Дейността на компанията покрива още пълния набор от техника, технически решения и цялостно оборудване за отопление на Danfoss. В това число тя изпълнява проектиране, избор, доставка, програмиране и пускане в нормален режим на работа на продуктите, съгласно изискванията на клиентите.

 

Също така Бандени е oторизиран сервиз на Danfoss Drives за територията на България.


Бандени, заедно със своя партньор, успешно разработва, усъвършенства и прилага програми за обучение на клиентите при работа с техника на Danfoss. След завършване на обучението, оперативният персонал придобива знания и опит да се справя както в критични ситуации при отстраняване на повреди и възникване на грешки, така и когато трябва да бъде програмиран и въведен в експлоатация нов продукт.

 

Специалистите от фирмата се стремят да помогната на всеки свой клиент да направи най-добрия избор на продукт спрямо съответното приложение. „Благодарение на опита, който имаме през годините работа с техника на Danfoss, и постоянното обучение и развитие на служителите ни, ние изградихме екип от висококвалифицирани специалисти. Нашият успех се дължи и на позитивната и зареждаща обстановка, в която всички ние работим. В бъдеще ще се стремим към все повече успехи и създаване на все по-стабилни и стойностни партньорства“, добавиха в заключение от фирма Бандени.

 

Повече информация за Бандени ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Бандени, pixabay.com

 

 

Още от Електротехника