Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

Серията Eclipse е новото техническо решение за охрана на българската фирма Телетек Електроникс

10.05.2019 г.

In Serbian


Доказаният български производител на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника Телетек Електроникс представя своя нова серия за охрана Eclipse. „Гамата ни от продукти за охранителни системи Eclipse включва различни видове панели, LCD клавиатури, разширителни модули и други допълнителни устройства за тях. Новата серия е разработена за реализиране на охрана както на домове и офиси, така и на малки и по-големи търговски обекти“, информираха за Инженер.bg от Телетек Електроникс.

 


Eclipse 8

Eclipse 8 представлява 8-зонов панел за реализиране на охрана на малки обекти. Този тип панел предлага на потребителите управление чрез клавиатура и/или четец на карти. Eclipse 8 е подходящ за свързване към централизирана станция за мониторинг, благодарение на работата му с трансмитер ТР2000 по серийна връзка. Продуктът е наличен с актуален firmware update, а сред основните му предимства е възможността за програмиране с клавиатура или директно чрез компютър с ProsTE софтуер. Към панел Eclipse 8 българското дружество предлага гама от детектори, модули за комуникация и периферия.

 

Eclipse 16

Eclipse 16 e контролен панел, който е предназначен за охрана на домове, офиси и малки търговски обекти. С този модел, също предлаган с актуален firmware update, потребителите имат възможността за управление на 3 независими групи с индивидуално програмиране. „Панелът Eclipse 16 разполага с 16 входа за свързване на детектори, а балансирането на зоните се извършва посредством 1 или 2 балансни резистора. За хардуерната реализация на системата инсталаторите биха могли да избират между 5 типа свързване за зоните“, обясниха от Телетек Електроникс.

 


Eclipse 32

Eclipse 32 представлява панел с 8 входа за свързване на детектори. Балансирането на зоните с устройството става с 1 или 2 балансни резистора или чрез сдвоено свързване за определяне типа на балансиране за всеки вход. Инсталаторите могат да избират между 9 типа на свързване за зоните при хардуерната реализация на системата. „Чрез сдвоено свързване (логически 16 зони) и добавяне на допълнителен разширител за 8 зони (логически 16) се постига пълната конфигурация от 32 зони. Другият вариант за това е прибавянето на три допълнителни разширителя за зони без необходимост от сдвоено свързане“, допълниха още от дружеството.

 

Eclipse 99

Телетек Електроникс разработва и алармен контролен панел, който е подходящ за приложение в големи търговски и офис сгради. Панелът модел Eclipse 99 може да поддържа до 99 зони и 16 независими групи, всяка от които с индивидуално програмиране. Устройството е оборудвано с 8 физически входа за свързване с детектори, като инсталаторите имат избор между единично (1 или 2 балансни резистора) и сдвоено свързване в зоните. Моделът е със сертификат EN50131 GRADE 3, Class I.


 

Освен охранителните панели, серията Eclipse включва още LCD клавиатури с текстов дисплей и светодиодна индикация, гласов дайлер, разширители за добавяне на допълнителни зони към системите и други продукти.

 

Повече информация за Телетек Електроникс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс

Още от Електротехника