Новини

ETI усъвършенства конструкцията на комбинираните контакти PS/SS за миниатюрни автоматични изключватели MCB

19.11.2018 г.

Утвърдената словенска компания ETI Elektroelement, производител на продукти и решения за защита на оборудване ниско и високо напрежение, непрекъснато усъвършенства своите изделия. „Компанията ни обнови конструкциите на допълнителните/сигнални контакти „2 в 1“ за миниатюрните автоматични изключватели (MCB) Etimat P10 и разработи напълно нови допълнителни контакти за диференциалнотоковите защити KZS-2M и KZS-4M“, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на ETI.

 

„Новите допълнителни/сигнални контакти PS/SS на ETI за миниатюрните автоматични изключватели 10 kA Etimat P10 са наистина уникално решение. Потребителите могат да променят функциите им, като превключат позицията на страничния селектор съответно върху допълнителен или сигнален контакт. Към всеки миниатюрен автоматичен изключвател Etimat P10 могат да се монтират до два PS/SS контакта със специални контактни пружини, за да бъдат постигнати различни функционални комбинации (б.ред. показани на фигурата)“, коментираха от ETI.

 

 

 

Предимства на новите комбинирани контакти PS/SS за Etimat P10:

  •  - Изработени от нови материали с по-дълъг живот и с по-дълготрайни маркировки;

  •  - Позволяват свързване чрез проходни клеми;

     - Всички технически данни са маркирани отстрани на устройството, като са видими и след монтиране към миниатюрните автоматични изключватели.

 

PS KZS-2M/4M е допълнителен контакт, използван за дистанционна сигнализация на състоянието на контактната група на дефектнотоковата защита, към която е фиксиран от дясната страна. „PS KZS-2M/4M може да бъде монтиран и на по-късен етап. Монтажните скоби са безопасни при допир. Външните размери са в съответствие с размерите на дефектнотоковата защита, а ширината е равна на 0.5 от тази на модула (9 mm)“, допълниха от ETI.


Предимства на допълнителните контакти PS за дефектнотокови защити KZS-2M/4M:

 - Изработени от нови по-трайни материали с по-дълготрайни маркировки;

  •  - Позволяват свързване чрез проходни клеми;

     - Всички технически данни са маркирани отстрани на устройството, като са видими и след монтиране към дефектнотоковата защита.

 

„Допълнителните контакти могат да се използват в комбинация с дефектнотокови защити, произведени след 1 октовмрви 2018 г. Датата на производство е видима в долната част на продукта или над тест бутона. Числото трябва да бъде по-голямо от 18401“, заявиха в заключение от ETI Elektroelement.


Повече информация за ETI Elektroelement, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ETI Elektroelement

Още от Електротехника