Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

iNELS: Обновете стаите в хотела си, за да се чувстват и гостите ви „обновени“ след почивката

22.05.2019 г.

Всеки опитен предприемач в хотелиерския бизнес знае, че комфортът в стаите е едно от най-важните условия за това гостите да се насладят максимално на своята почивка. Съвременните новопостроени хотели „гъмжат“ от най-различни високотехнологични екстри, които привличат посетителите. Но трябва ли да губите редовните си клиенти, които от години ви се доверяват и прекарват почивките си при вас, просто защото все още не разполагате с нови технологии? Отговорът, разбира се, е не, защото от iNELS имат решение за вас. „Hotel Wireless Retrofit (HRESK) се инсталира лесно, бързо и без нужда от основен ремонт,“ заявиха за Инженер.bg от компанията.


 

Благодарение на безжичната комуникация чрез устройства (сензори и задвижващи механизми), модернизацията на съществуваща хотелска стая се извършва за максимално кратко време. Технологията за безжични модификации за хотели (HRESK) на iNELS позволява контролерите да се свържат навсякъде и не изисква никакво окабеляване. Задвижващите механизми се инсталират директно в шкафа или в осветителното тяло, а безжичните детектори за движение и прозоречните отвори допълнително разширяват възможностите на цялата система.


Предстои ви изграждане на нов хотел и търсите интелигентно оборудване. Новите тенденции вижте ТУК.

 

„Несъмнено ползите от подобна инвестиция са категорични, тъй като с малко средства и усилия всеки хотел може да си осигури сериозно конкурентно предимство както за вече изграден, така и за новопосторен. Говорейки за екстрите, с които разполага, смело можем да заявим, че те са изключително впечатляващи и могат да изкушат всеки“, коментираха от iNELS.

 

Максимален комфорт

 

Функционалностите на системата в този аспект са изключително атрактивни и интелигентни. Тя разполага с бутон „master OFF”, който с едно натискане изключва всички светлини при напускане на стаята или заспиване. Има възможност за регулиране на осветлението спрямо нуждите на госта – плавно затъмняване или дневна светлина, и отделно настройка на определен режим като сън, събуждане или работа.

 

С превключвателя LARA любимата музика или радиостанция звучат навсякъде в помещението, а опцията за управление чрез приложение за смртфон е допълнително удобство.


Минимален енергоразход

 

Той се постига, благодарение на фиксираните температурни граници за охлаждане и отопление, затъмняващ и изключващ сензор и LED източници на светлина с вграден димер, спестяващи до 30% от консумираната електроенергия.

 

Дизайн, подходящ за всеки интериор

 

„Широката гама от цветове и рамки пасва на всеки интериор, а контролерът може да бъде поставен навсякъде – дори върху стъкло“, подчертаха още от българската компания.

 

Гарантирана безопасност

 

Тя е осигурена от сензор, откриващ присъствието на лице в стаята, детектор за дим за превенция от пожар и звънец на вратата за повишена безопасност на госта.

 

Гъвкавост

 

Добър показател за високата гъвкавост на системата е опцията за преместване на контролерите по най-различни начини и на най-различни места, независимо от мястото на първоначалната инсталация, както и възможността за допълнителни промени или разширения.


Ако сега строите своя нов хотел, направете го „умен“. Вижте как ТУК.Повече информация за продуктите, които Елко ЕП предлага, можете да намерите ТУК. 


 

www.smarthomebulgaria.bg

 

Източник на снимковия материал: iNELS

 

Още от Електротехника