Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

MerchantPro – платформа за онлайн продажби, следяща наличности, създаваща етикети и с много други функции

03.04.2020 г.


MerchantPro е платформа за създаване на онлайн магазини, разработена на Балканите и замислена да обслужва търговци и техните клиенти от региона. Налична е в САЩ, Индия, Австралия и много други страни, но силното ѝ присъствие в нашия район я прави ключово е-комерс решение за местните бизнеси. „С MerchantPro без усилие се расте в международен план. Могат да се създават множество магазини за различните пазари под един профил и бързо да преминавате от админ панела на един магазин в друг“, коментираха специалистите от компанията за Инженер.bg.Сред положителните функции на платформата е лесната автоматизация на управлението на поръчките. Системата може сама да създава автоматично товарителница и да извиква куриери. Освен това тя дава възможност на клиентите да правят персонализирани поръчки. Например, те могат да прикачват файлове с конкретни изисквания като чертеж на детайл, който да бъде специално изработен след това, или да им се предостави поле в процеса на заявката, в което да попълват персонализиран надпис върху конкретен детайл.

„Друга специфична възможност на MerchantPro е генерирането на продуктови етикети. При всяка продажба може да се генерира етикет с информация за продукта, QR код, сериен номер, инструкции, съдържание или други данни, каквито администраторът на магазина пожелае“, обясниха от компанията.


 

Платформата има и програма за управление на наличности, което спестява на администратора ангажимента да поддържа външна такава. „Много любопитно е приложението „Отново в наличност“, което известява клиентите на магазина, потърсили даден продукт, който не е бил наличен, че вече може да бъде закупен, веднага щом администратора обяви, че пак е в асортимента“, поясниха от компанията.

 

Тъй като платформата е разработена да обслужва различни по размер фирми, включително и търговски организации с дистрибуторска мрежа, е предвидено приложение, което позволява да се създават групи клиенти и различните посетители да виждат различни цени. Част от аудиторията например може да бъде с профил на дистрибутор, за който да важат различни цени. Всеки път, когато клиент от тази група влезе в магазина с потребителско име и парола, вижда и поръчва на дистрибуторски цени.


 

MerchantPro разполага още с:


 - Админ панел на български език;
 - Клиентска поддръжка по имейл и телефон на български език;
 - Множество администратори за един магазин с различни права;
 - Интеграции с български куриерски фирми и други типично местни инструменти за маркетинг, управление на наличности, каталози и др.


 

Повече информация за MerchantPro, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материалMerchantPro

Още от Електротехника