Да помогнем на българските болници с дооборудване, подръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Новини

 • Електро Плюс: BTdin Stop Arc на Bticino осигурява надеждна защита срещу пожари от електродъгово късо съединение

  Електро Плюс: BTdin Stop Arc на Bticino осигурява надеждна защита срещу пожари от електродъгово късо съединение

  Пожарите, причинени от електрически повреди, могат да водят след себе си опасни последици както за хората, така и за имуществото им. Този риск несъмнено е един от най-сложните аспекти на сигурността по отношение на домашните електрически инсталации. BTdin Stop Arc е надеждно устройство за откриване на електродъгово късо съединение, възникващо при повреда на изолацията, прекъсване на кабели или токове на земно съединение.

 • Вижте кои са продуктите на месец август на Темпа Систем БГ

  Вижте кои са продуктите на месец август на Темпа Систем БГ

  Утвърдената търговска, инженерингова и производствена компания Темпа Систем БГ поддържа продуктов каталог с богато разнообразие от артикули в категориите: табла за стенен монтаж, правостоящи метални шкафове, табла от неръждаема стомана, комуникационни шкафове, електромагнитно съвместими табла, взривозащитени табла, конзолни системи и др. С любезното съдействие на екипа от специалисти, които работят в компанията, ви представяме 5 от техните топ продукти. Вижте какво споделиха за изделията си пред Инженер.bg от дружеството.

 • Нови разпределителни шкафове HXS за подов монтаж допълват продуктовата гама SOLID GSX на ETI Elektroelement

  Нови разпределителни шкафове HXS за подов монтаж допълват продуктовата гама SOLID GSX на ETI Elektroelement

  ETI Elektroelement, доказан словенски производител на продукти и решения за електрически инсталации, допълни системата SOLID GSX с новите метални разпределителни шкафове HXS300 и HXS400 за подов монтаж. „Новите предложения на ETI разширяват гамата от спомагателно и вътрешно оборудване и увеличават обхвата на системата SOLID GSX. Те намират широко приложение в системите за електроразпределение в жилищни и промишлени сгради“, съобщиха от българския офис на ETI Elektroelement.

 • Телетек Електроникс: Максимална сигурност за вашата охранителна система със софтуерното решение AJAX SP

  Телетек Електроникс: Максимална сигурност за вашата охранителна система със софтуерното решение AJAX SP

  Българската компания Телетек Електроникс е дългогодишен специалист в областта на алармените и пожароизвестителните системи. Дружеството предлага още различни модули за комуникация, сред които GPRS, GSM, LAN и специализиран софтуер. „Представяме ви AJAX SP Pro – софтуерното приложение за максимална сигурност на вашата охранителна система. Решението предлага на потребителите защитена високоскоростна обмяна на данни”, информираха от българската фирма.

 • По-висока производителност с ударните бормашини на Bosch. А сега и на специални цени

  По-висока производителност с ударните бормашини на Bosch. А сега и на специални цени

  Bosch – световен лидер в производството на електроинструменти, обяви преференциални условия при покупка на професионални ударни бормашини в комплект с универсални свредла Multi Construction CYL-9 от 7 части. Бормашините на немската компания се предлагат на нашия пазар от българското дружество Роберт Бош, направление Електроинструменти, „Само сега, всеки специалист може да вземе своята професионална бормашина Bosch на по-ниска цена”, съобщиха за Инженер.bg от фирмата.

 • Електро Плюс: Акустични сигнални устройства на Sirena – оптимално решение, дори за тежки експлоатационни условия

  Електро Плюс: Акустични сигнални устройства на Sirena – оптимално решение, дори за тежки експлоатационни условия

  Италианската компания Sirena е един от доказаните производители на висококачествени устройства за звукова и светлинна сигнализация. „Едно от най-новите попълнения в асортимента на производителя е новата електронна сирена SIR-Touch. Естетичният дизайн, вписващ се хармонично във всяка среда, сензорното управление, високата степен на защита IP68-IP69K и силният акустичен сигнал я правят изключително подходящо решение за индустриална звукова сигнализация“, съобщиха от Електро Плюс.

 • Danfoss награди Бандени за най-високи резултати от продажби, постигани до момента в Адриатическия регион

  Danfoss награди Бандени за най-високи резултати от продажби, постигани до момента в Адриатическия регион

  Българската търговска фирма Бандени, получи заслужено признание от основният си партньор Danfoss. Родната компания бе отличена от производителя за постигнати най-високи резултати от продажби и най-голям оборот за Адриатическия регион за 2018 г. „Изключително щастливи и горди сме, че усилията ни са възнаградени. Радваме се, че сме допринесли за успеха на нашите партньори и това ни амбицира да подобрим резултатите си“, споделиха от Бандени за Инженер.bg.

 • Eл Ди Джи: Продуктовата гама Odace на Schneider Electric – комфорт, съчетан със стилен дизайн

  Eл Ди Джи: Продуктовата гама Odace на Schneider Electric – комфорт, съчетан със стилен дизайн

  Времената се променят, а заедно с тях и нашите навици и желания. „За да бъде в крак с последните тенденции, компанията Schneider Electric създаде продуктовата гама Odace, която благодарение на елегантния си външен вид, удовлетворява най-различни вкусове и приложни изисквания. Изделията от серията Odace на Schneider вече са налични при нас на склад и потребителите могат да разгледат каталога и ценовата листа, публикувани на нашия сайт“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Ел Ди Джи.

 • Разпределителни табла с индустриални щепселни съединения серия EDS от ETI Elektroelement

  Разпределителни табла с индустриални щепселни съединения серия EDS от ETI Elektroelement

  Утвърденият словенски производител и доставчик на продукти за електроинсталации ETI Elektroelement допълни своето продуктово портфолио от индустриални щепсели и контакти ETICEE с новата серия EDS разпределителни табла с индустриални щепселни контакти. „Новите разпределителни кутии EDS са предназначени за работилници, производствени или други помещения, както и за строителни площадки, на които се изисква повече от един щепселен контакт на едно място“, съобщиха от ETI Elektroelement.

 • Стажантите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън: Няма обучение или учебник, които да победят силата на опита

  Стажантите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън: Няма обучение или учебник, които да победят силата на опита

  В Технически университет – София се проведе турнирът по мениджмънт и инженерни умения „T.I.M.E.S“, който се организира от европейската студентска организация ESTIEM. Част от отбора-победител в състезанието бяха бъдещите инженери Йордан Петков и Радостин Василев – студенти от Техническия университет, специалност „Индустриално инженерство“. Като награда те имаха възможността да изкарат стаж в инженеринговия отдел на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

Още от Електротехника