Новини

 • Connected Salvavita на BTicino – интелигентно устройство за дистанционно управление на електрически инсталации

  Connected Salvavita на BTicino – интелигентно устройство за дистанционно управление на електрически инсталации

  Bticino e една от доказаните търговски марки в света в областта на електрическите инсталации ниско напрежение за жилищни и производствени сгради. Под бранда се предлагат разнообразни решения, включително комуникационни, контрол на осветлението, управление на звука, климатизацията и безопасността. „Едно от последните попълнения в богатото портфолио на компанията е Connected Salvavita“, коментираха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс, която предлага изделията на BTicino на българския пазар.

 • Иновативни смарт клеми от серията SNK допълват продуктовата гама на АС-ДС

  Иновативни смарт клеми от серията SNK допълват продуктовата гама на АС-ДС

  Доказаната българска търговска и инженерингова компания АС-ДС ООД обогати продуктовото си портфолио с нова гама редови клеми, аксесоари и маркировки. Дружеството вече предлага на българския пазар иновативната смарт серия SNK, разработка на водещия производител на клемни блокове Entrelec, който доскоро бе част от структурата на глобалната технологична група ABB. „Серията SNK на Entrelec се отличава с модерна визия и интелигентен дизайн, високо качество и надеждност“, информираха за Инженер.bg специалистите от АС-ДС.

 • Темпа Систем БГ: Максимална ефективност на охлаждане с предлаганите от нас индустриални решения на Pfannenberg

  Темпа Систем БГ: Максимална ефективност на охлаждане с предлаганите от нас индустриални решения на Pfannenberg

  Охладителните системи за индустриални цели са неизменна част от производственото оборудване на повечето предприятия. Важността им ги прави част от портфолиото на Темпа Систем БГ, към която специалистите от компанията подхождат с изключително внимание и прецизност. „За системите за индустриално охлаждане се доверяваме на немското качество на Pfannenberg”, заявиха за Инженер.bg от българското дружество, част от структурата на Tempa Pano.

 • Майстори и специалисти, мотивирайте се за нови професионални успехи с инициативата „Син петък“ на Ритбул

  Майстори и специалисти, мотивирайте се за нови професионални успехи с инициативата „Син петък“ на Ритбул

  Специално предложение за вас – майстори и специалисти! Мотивирайте се за нови професионални подвизи, „поглезете се“ и се възползвайте от големите намаления, които фирма Ритбул ви предлага. Само сега можете да закупите оборудване, инструменти и уреди на утвърдени международни производители на атрактивни цени! В периода от 28 до 30 ноември включително можете да се възползвате от т.нар. „Син петък" на Ритбул и да си осигурите висококачествени инструменти и уреди с до 50% намаление. Количествата са ограничени! Време не губете, от Ритбул си закупете!

 • ETI усъвършенства конструкцията на комбинираните контакти PS/SS за миниатюрни автоматични изключватели MCB

  ETI усъвършенства конструкцията на комбинираните контакти PS/SS за миниатюрни автоматични изключватели MCB

  Утвърдената словенска компания ETI Elektroelement, производител на продукти и решения за защита на оборудване ниско и високо напрежение, непрекъснато усъвършенства своите изделия. „Компанията ни обнови конструкциите на допълнителните/сигнални контакти „2 в 1“ за миниатюрните автоматични изключватели (MCB) Etimat P10 и разработи напълно нови допълнителни контакти за диференциалнотоковите защити KZS-2M и KZS-4M“, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на ETI.

 • Нов универсален комуникационен модул TTE LAN от Телетек Електроникс

  Нов универсален комуникационен модул TTE LAN от Телетек Електроникс

  Българският производител на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника Телетек Електроникс обогати продуктовия си асортимент с нов универсален комуникационен модул TTE LAN. „Той е предназначен за работа по серийна връзка с контролните панели от серията Eclipse и LAN пожароизвестителните панели от серията Simpo”, съобщиха за Инженер.bg от компанията. „Модулът може да се използва и като самостоятелно устройство в приложения за управление на домашна автоматика”, допълниха от Телетек Електроникс.

 • Осигурете си лекота при работа и се насладете на истинско италианско кафе с предложението на ТП ВАГО Контакттехник

  Осигурете си лекота при работа и се насладете на истинско италианско кафе с предложението на ТП ВАГО Контакттехник

  Напълно в унисон с вече установените традиции, ТП ВАГО Контакттехник обяви своята нова есенна промоция. „Този път ще изненадаме нашите клиенти с едно изключително изкушаващо и тонизиращо предложение. В рамките на новата ни есенна промоционална кампания всеки закупил комплект разклонителни клеми WAGO Profi ще може да се наслаждава на истинско италианско кафе, тъй като ще получи като подарък оригинална кафеварка Bialetti Moka Express“, информираха от комапнията.

 • Ритбул: Alfra представя нов перманентен магнит TML 1000 с максимална товароносимост 1000 kg

  Ритбул: Alfra представя нов перманентен магнит TML 1000 с максимална товароносимост 1000 kg

  Немската компания Alfra е доказан производител на висококачествени машини и инструменти за пробиване на отвори в електрически табла и пултове за управление. Друга област, в която компанията развива дейността си, е разработването и предлагането на перманентни повдигащи магнити, които позволяват преместване, позициониране, наместване и транспортиране на тежки товари. Най-новото предложение на компанията в тази област е магнитът за повдигане на товари Alfra Magnetic TML 1000.

 • GSS и Gilat изграждат широколентова инфраструктура за достъп в Русия през новия сателит Yamal 601 Ka

  GSS и Gilat изграждат широколентова инфраструктура за достъп в Русия през новия сателит Yamal 601 Ka

  Gazprom Space Systems (GSS), международен сателитен оператор, и Gilat Satellite Networks, световно доказан разработчик и доставчик на сателитни комуникационни технологии, решения и услуги, подписаха споразумение за 18 млн. долара за предоставяне на широколентова свързаност в Русия, обявиха за Инженер.bg от РейСат България, дъщерна фирма на Gilat у нас. „Gilat ще достави своя мултисервизна платформа и потребителски терминали, които ще оперират през новия сателит Yamal 601 Ka“, поясниха те.

 • ВЕМ Сервиз и Инженеринг: Задвижването Coolvert VFD на Invertek Drives е с най-компактни размери в своя клас

  ВЕМ Сервиз и Инженеринг: Задвижването Coolvert VFD на Invertek Drives е с най-компактни размери в своя клас

  Новото задвижващо устройство с честотно регулиране Coolvert VFD на Invertek Drives е едно от най-малките в този продуктов клас и дава възможност на производителите на оригинално оборудване да намалят разходите, свързани с разработването на машините. Новото задвижване бе представено на изложението Chillventa 2018 заедно с нов контролер за CO2 кондензатор на датската фирма Reftronix. Coolvert е проектиран специално за приложения в машиностроенето.

Още от Електротехника