Новини

 • Електро Плюс: С видеотерминала Classe 300X на Bticino домът е вашата крепост

  Електро Плюс: С видеотерминала Classe 300X на Bticino домът е вашата крепост

  Абонатният видеотерминал Classe 300X на утвърдения италиански производител на видео и аудио охранителни системи BTicino съчетава в себе си модерен дизайн с иновативна технология и възможност за комуникация през смартфон. Потребителите вече могат да използват Classe 300X за още по-лесен и надежден контрол върху дома. Върху екрана на терминала гледате видео, снимано от камерите Netatmo на BTicino по интегриран начин. Например, през него можете да отворите на куриера, който звъни на вратата, и да проверите дали носи пратката, която очаквате.

 • Перфораторите на Bosch – интелигентно решение, максимална производителност, ненадмината пробивна мощ

  Перфораторите на Bosch – интелигентно решение, максимална производителност, ненадмината пробивна мощ

  Направление Електроинструменти на Бош неслучайно е лидер на световния пазар на електроинструменти и консумативи за тях. Изключение не правят и перфораторите на немския производител, които сега българското дружество Роберт Бош ЕООД предлага на впечатляващи преференциални цени. „Предлагаме достатъчно голям избор на уреди с разнообразно приложение, така че да задоволят всички специфични нужди”, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • iNELS: Обновете стаите в хотела си, за да се чувстват и гостите ви „обновени“ след почивката

  iNELS: Обновете стаите в хотела си, за да се чувстват и гостите ви „обновени“ след почивката

  Съвременните новопостроени хотели „гъмжат“ от най-различни високотехнологични екстри, които привличат посетителите. Но трябва ли да губите редовните си клиенти, които от години ви се доверяват и прекарват почивките си при вас, просто защото все още не разполагате с нови технологии? Отговорът, разбира се, е не, защото от iNELS имат решение за вас. „Hotel Wireless Retrofit (HRESK) се инсталира лесно, бързо и без нужда от основен ремонт,“ заявиха за Инженер.bg от компанията.

 • WAGO България с изцяло обновен уебсайт

  WAGO България с изцяло обновен уебсайт

  Българският офис на утвърдения немски производител на електрически и електронни компоненти и цялостни системи за автоматизация WAGO Kontakttechnik стартира напълно обновен уебсайт, на който потребителите могат да намерят полезна информация за портфолиото на компанията изцяло на български език. „На нашия сайт е заредена подробна информация за всички продукти и цялостни решения на WAGO. Имате възможност и да локализирате най-близкия дистрибутор, от който бихте могли да ги закупите“, информираха за Инженер.bg от ТП ВАГО Контакттехник ООД. WAGO Kontakttechnik присъства на Балканите от юни 2006 г.

 • Серията Eclipse е новото техническо решение за охрана на българската фирма Телетек Електроникс

  Серията Eclipse е новото техническо решение за охрана на българската фирма Телетек Електроникс

  Доказаният български производител на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника Телетек Електроникс представя своя нова серия за охрана Eclipse. „Гамата ни от продукти за охранителни системи Eclipse включва различни видове панели, LCD клавиатури, разширителни модули и други допълнителни устройства за тях. Новата серия е разработена за реализиране на охрана както на домове и офиси, така и на малки и по-големи търговски обекти“, информираха от Телетек Електроникс.

 • Ейч Ай Инженеринг: Шинопроводите – гъвкаво решение за ефективно електроснабдяване без загуби

  Ейч Ай Инженеринг: Шинопроводите – гъвкаво решение за ефективно електроснабдяване без загуби

  Технологията за използване на шинопроводи е истински прогрес при изграждането на електрически инсталации. Шинопроводите представляват високотехнологично оборудване за пренос и разпределение на електрическа енергия, състоящо се от изолирани и неизолирани проводници, изолация и енергоразпределителни елементи. „В последно време шинопроводите намират все по-голямо приложение както в големи индустриални обекти, така и в битови електроинсталации“, коментираха от Ейч Ай Инженеринг.

 • Ритбул: Кондензаторни батерии LPC от ETI с висока степен на надеждност и дълъг експлоатационен живот

  Ритбул: Кондензаторни батерии LPC от ETI с висока степен на надеждност и дълъг експлоатационен живот

  Кондензаторите LPC на утвърдения словенски производител на продукти и системни решения за електрически инсталации ETI Elektroelement се използват за коригиране фактора на мощността на индуктивни консуматори, като трансформатори, електрически двигатели, токоизправители, луминисцентни лампи и други устройства, използвани в промишлеността. Такива кондензатори намират приложение както поединично, така и като съвкупност от няколко подходящо свързани кондензатора.

 • Електро Плюс: Сигнални устройства TWS за индустриална автоматизация от Sirena

  Електро Плюс: Сигнални устройства TWS за индустриална автоматизация от Sirena

  Повече от 40 години утвърдената италианска компания в областта на звуковата и светлинната сигнализация Sirena проектира, разработва и произвежда промишлени сигнални устройства с постоянно високо качество. Като лидер в индустрията за визуална и акустична сигнализация, компанията съобразява своята продукция с непрекъснатия процес на обновяване на производствата. „Продуктовата гама AUTOMAX включва сигнални устройства за индустриалната автоматизация, които са разпределени в три серии“, съобщиха за от фирма Електро Плюс.

 • Решения за сигурност и превенция от контрабанда привлякоха експерти към щанда на Трокут Тест на Security Expo

  Решения за сигурност и превенция от контрабанда привлякоха експерти към щанда на Трокут Тест на Security Expo

  Сериозен интерес от страна на експертите беляза участието на Трокут Тест Груп на единственото у нас специализирано изложение за сигурност, охрана и безопасност Security Expo. През март 2019 г. щандът на българската фирма в Интер Експо Център – София привлече гости, клиенти и партньори, като компанията им предостави информация и демонстрира най-новите продукти в областта на сигурността от обширното си портфолио. Ето и кои бяха те.

 • БЛС Автоматизация: Нов електродвигател PLSES 4500 на Leroy-Somer за промишлени хладилни инсталации

  БЛС Автоматизация: Нов електродвигател PLSES 4500 на Leroy-Somer за промишлени хладилни инсталации

  Компанията Leroy-Somer, която е част от групата Nidec, пусна на пазара нова серия високоскоростни водозащитени асинхронни електродвигатели PLSES 4500, специално разработени за промишлени хладилни инсталации. „Покривайки изискванията на професионалните потребители в областта на хладилната техника PLSES 4500 осигуряват намаляване на консумираната електроенергия и експлоатационните разходи с до 30%“, информираха за Инженер.bg от БЛС Автоматизация.

Още от Електротехника