Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

Безжичен алармен контролен панел Bravo за охрана на домове и търговски обекти от Телетек Електроникс

07.01.2020 г.


Телетек Електроникс, доказана българска компания в сферата на сигнално-охранителната и пожароизвестителната техника, произвежда широка гама от собствени разработки, подходящи за всички видове сгради. Категориите продукти на дружеството включват алармени системи, пожароизвестителни системи, модули за комуникация, мониторинг и софтуер. „За изграждане на безжични системи за охрана на домове, малки офиси и търговски обекти предлагаме безжичен алармен контролен панел с външно захранване Bravo. Съвременното решение дава възможност на потребителите за дистанционно управление чрез приложение за смарт телефони MobileTTE“, информираха за Инженер.bg от Телетек Електроникс.


 

Към алармен контролен панел Bravo могат да се обучат до 16 безжични детектора от серията Bravo (PIR, MC, FL и FD), като всеки детектор представлява една зона за охрана. Безжичното устройство с външно захранване е разработено за лесна инсталация, поддръжка и работа, предоставяйки на потребителите два режима на охрана – пълна и частична. Като допълнение, системата може лесно да се управлява чрез дистанционен достъп посредством мобилното приложение MobileTTE за смарт телефони.

 

Функционални характеристики на алармен контролен панел Bravo:

 

 - Бърз и лесен монтаж на мястото на инсталация;
 - Тампер-ключ за самоохрана на кутията;
 - Джъмпер за възстановяване на фабричните настройки (reset);
 - LED индикация за състоянието на зоните и статуса на системата;
 - 16 зони;
 - 8 дистанционни управления;
 - 1 вградена сирена и 1 за външен монтаж;
 - Памет за 300 събития;
 - 2 слота за монтаж на комуникационни модули.

 


Панелът Bravo е сертифициран съгласно изискванията на международния стандарт EN50131, Grade 2. За техническото решение Телетек Електроникс предлага специализиран софтуер за програмиране на алармени и пожароизвестителни панели ProsTE. „Операторите могат също да се възползват и от специализирания потребителски интерфейс за управление и програмиране на алармени панели AjaxWEB. Единственото изискване за работа с него е необходимостта от монтиране на Bravo GPRS/LAN към конфигурацията на панела“, коментираха от българската компания.

 

Аларменият панел Bravo може да бъде закупен като единичен продукт, като е достъпен също и в комплект с набор безжични устройства, подготвени за директен монтаж на мястото на инсталация без необходимост от допълнителни настройки и програмиране. Охранителната система е съвместима с широк набор от продукти от серията Bravo, сред които инфрачервени детектори за движение, комбинирани PIR и MW детектори, безжични сирени, различни типове комуникационен модули и мн.др.


 

Повече информация за Телетек Електроникс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс

Още от Електротехника