Пазарни акценти / Прегледи

Външни детектори на ОРТЕХ – най-новото попълнение в обширното портфолио на Телетек

07.09.2017 г.


Фирма Телетек, утвърден доставчик на решения в областта на сградните енергийни, информационни и алармени електроинсталации, разшири своя кръг от партньори с японския производител на системи за сигурност OPTEX, съобщиха за Инженер.bg от компанията. „OPTEX е най-големият производител на външни детектори за периметрова охрана в световен мащаб. Продуктите на компанията са с иновативен дизайн, високо качество, притежават стабилни експлоатационни характеристики и са с изключително нисък процент на фалшиви аларми. Те са подходящи за всякакъв тип инсталации, включително и за такива от най-висок клас”, коментираха от Телетек.


 

На българския пазар Телетек предлага външни детектори с марката ОРТЕХ от сериите LX, VXI, HX-40 DAM, FTN-ST, BX-80N и RedwallSIP.

 

Външни детектори серии LX и VXI

Детекторите от сериите LX и VXI са подходящи както за ежедневна употреба, така и за проекти. Характеризират се с висока степен на защита, коректна работа и отлично съотношение между цена и качество.

 

Външен детектор HX-40 DAM

HX-40 DAM са външни детектори от висок клас. Те са подходящи за приложения, в които се изисква висока степен на защита. Към отличителните им характеристики се включват двоен детектор с инфрачервена и микровълнова част, както и наличието на анти-маскинг функция.


 

Външен детектор FTN-ST

Външните детектори FTN-STса от тип завеса. Те са подходящи за защита на прозорци, врати и други и се отличават с отлично съотношение между цена и качество.

 

Външен детектор BX-80N

Това е външен детектор за охрана на периметър с детекция 2х12 m. Той е подходящ както за ежедневна употреба, така и за проекти.

 

Външни детектори серия RedwallSIP

RedwallSIP е серия детектори от много висок клас (high-end), отличаваща се с изключително висока степен на защита. Тези детектори са подходящи за места с изискване за много висока степен на защита (трезори, музеи, галерии и др.). Гамата обхваща дългообхватни детектори с дължина до 100 m, както и широкообхватни с обхват до 50х30 m.


 

Повече за информация за японската компания ОРТЕХ и за предлаганите от нея продукти бихте могли да получите от видеото.

 

Информация за Телетек ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Телетек, ОРТЕХ 

Още от Електротехника