Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

Ейч Ай Инженеринг: „Доверяваме се на огромната гама от филтри на френския лидер HIFI Filter“

22.11.2019 г.


Френската компания HIFI Filter е лидер в областта на филтриращите технологии с един от най-широките асортименти за Европа. „Основана в Швейцария през 1977 г. и с регистрирана търговска марка HIFI Filter от 1996 г., водещата европейска компания HIFI Filter Group предлага над 30 000 модела маслени, въздушни, горивни и трансмисионни филтри и филтърни елементи. Тя разполага с 4 основни склада във Франция, Швейцария, Румъния и Полша, за да е в състояние да отговори по най-бързия начин на нуждите на потребителите“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Ейч Ай Инженеринг, която предлага изделията на HIFI Filter у нас.


Филтрите HIFI Filter са едни от най-продаваемитес огромна област на приложение. „Те съчетават отлични технически характеристики, безупречно качество и добра цена. Продуктите на HIFI Filter отговарят на най-съвременните изисквания за качество и се препоръчват за използване от производителите на оригинално оборудване. „Важно е да се отбележи, че по своите технически характеристики и функционалност, филтрите HIFI не отстъпват по нищо на оригиналните филтриращи елементи, а в редица случаи, дори ги превъзхождат“, допълниха от Ейч Ай Инженеринг.


Филтрите и филтърните елементи на HIFI Filter Group са предназначени за следните области на приложение:


 -  Строителна техника;

 -  Градинска техника;

 -  Селскостопанска техника;

 -  Тежкотоварни автомобили и автобуси;

 -  Подемно-транспортна техника;

 -  Леки автомобили;

 -  Състезателни автомобили;

 -  Мотоциклети;

 -  Ски лифтове

 -  Морско оборудване.


Промишлена техника:

 - Филтри за пречистване на въздух. Компанията предлага пълен набор от филтри за обработка на въздуха, включително: агрегати за очистване на въздуха, климатизация и отопление; оборудване за чисти стаи, камери за боядисване чрез пулверизация; Pic1


 

 - Компресорни филтри. HIFI Filter произвежда широка гама от филтри за обработка на сгъстен въздух и вакуумни помпи: стационарни и мобилни компресори; вакуумни помпи; системи за сгъстен въздух; комбинирани филтри с филтър, регулатор на налягане и омаслител; кондензни сепаратори и др.; Pic2 - Филтри за хидравлични системи. Компанията може да осигури пълна гама от хидравлични филтри и аксесоари за всяко хидравлично оборудване например: смукателно оборудване; системи ниско/средно/високо налягане; обратен поток; аксесоари за резервоари, филтриращи модули и абсорбенти;


 

 - Филтри за пречистване на течности. Пълен набор от филтри за обработка на течности, включително: промишлени технологични процеси за филтриране на вода, масла, багрила, бои, химични продукти, твърда вода и др.;


 

 - Машинни филтри. Филтриране на машинни процеси и техните периферни устройства, например: филтри за маслена мъгла, HIFI колектори и еквивалентни филтри от всички марки; автоматични системи с филтърна хартия; филтри за шприцмашини и конвектомати, електроерозийни машини, лазерно рязане и др.„При периодичната профилактика на нашите агрегати, ние сме избрали да използваме филтрите на световния производител HIFI Filter Group. Опитът ни показва, че решението ни да им се доверим напълно в тази област е правилно. Предлагаме цялата продуктова гама от маслени, горивни, хидравлични, въздушни, индустриални филтри и филтърни елементи“, заявиха в заключение от Ейч Ай Инженеринг.


Повече информация за Ейч Ай Инженеринг, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Ейч Ай Инженеринг, HI Filter Group

Още от Електротехника