Пазарни акценти / Прегледи

Електро Плюс: Нови функции, интегрирани в серии на BTicino, осигуряват комфорт и безопасност на осветлението

14.12.2017 г.


Новите LED осветителни тела на BTicino допринасят за удобството и сигурността на помещенията, като осигуряват комфортна среда както в жилищни, така и в административни сгради. „Компанията непрекъснато разширява гамата от осветителни тела. От устройствата за директно осветление до LED маркерите за стъпала и LED лампите за четене, влизащи в серията Home Lighting на BTicino, тези продукти позволяват да се създаде оригинален интериор, който гарантира безопасността и комфорта на обитателите на дома“, информираха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс, която предлага продуктите с марката BTicino на българския пазар.Подвижно фенерче с модерна и технологична функционалност


Новото подвижно фенерче на BTicinoосигурява безопасно придвижване в жилището, когато токът изгасне. „Изцяло новият дизайн е напълно съобразен с всички серии ключове и контакти на BTicino. Фенерчето се поставя и изважда от розетката с леко натискане, а благодарение на изключително малката си дебелина гарантира напълно плоска повърхност. Ергономичният му дизайн осигурява бързо и лесно изваждане от вградения цокъл“, поясниха от фирма Електро Плюс.

 


Енергоспестяващ електрически ключ с иновативно и интелигентно управление


Ключът може да функционира като обикновен превключвател за ръчно управление на осветлението, но също така автоматично изключва осветлението, ако над 10 минути не се регистрира движение. „Това е оптимален продукт както за нови инсталации, така и при замяната на стари устройства за управление. Новият електрически ключ не изисква неутрален проводник, като гарантира нулево потребление, когато осветлението е изключено“, коментираха от Електро Плюс.


Лампа за четене с димер – идеално осветление за релаксиране


Гъвкавото рамо позволява насочване на светлинния сноп в желаната посока, а интегрираното управление на яркостта на светодиодите осигурява перфектно осветление в зависимост от потребностите.

 


Лампи за направляваща светлина – надеждно маркиране на стълбища


Новата LED лампа за маркиране на стълбища създава интериорен акцент в осветлението. „Тя гарантира безопасността и в същото време позволява да оформите комфортно жилищното пространство. Лампите са особено подходящи за маркиране на стъпала и коридори, както и гарантират нужното осветление през нощта“, заявиха от Електро Плюс.

 

Въртяща се на 360° лампа – осветление в точното място


Тази иновативна LEDлампа с вграден прожектор може да се завърти на 360 градуса, като позволява да бъде осветено точно това място, което е необходимо. Тази особеност я прави особено подходяща за осветяване на работна повърхност, например плот, бюро и др. Управлението й се осъществява като на обикновена лампа.Повече информация за Електро Плюс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Електро Плюс, BTicino

Още от Електротехника