Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

ЕТА-СИС: Разработваме специални електронни устройства за сигнално-охранителна дейност и GSM комуникация

31.07.2020 г.


Фирма ЕТА-СИС ООД, гр. Варна, е специализирана в проектирането и производството на сигнално-охранителни системи, специализирани електронни устройства, както и на компоненти за сигнално-охранителна дейност и банкова сигурност, като разработва и внедрява уникални технически решения. По отношение на системите за оповестяване, най-вече в областта на GSM комуникацията, ЕТА-СИС заема едно от водещите места в страната. „Универсалност, мултифункционалност, еднотипност, приемственост, усъвършенстване, възможност за надграждане, удобство при монтаж и употреба, качество, съдействие, персонализиране на продукти – това са основните принципи, от които се ръководим в нашата дейност“, споделиха пред Инженер.bg от компанията.

 

Следвайки своите основни принципи, ЕТА-СИС произвежда универсални устройства с много възможности, за да могат клиентите им сами да решават кои от тях да използват. Мултифункционалността също е важно условие за сферата на дейност на компанията. Ето защо всички произведени от нея изделия са с различно предназначение, но се програмират по сходен начин. Това дава възможност на потребителите, ако вече са използвали оборудване на ЕТА-СИС, лесно да преминат към работа с ново устройство от производителя.

 

„Когато създаваме нов продукт на базата на предходна наша разработка, запазваме напълно старата функционалност и стереотипа на монтаж, програмиране и използване. Например, всяка нова версия на GSM комуникатор запазва програмирането и всички функции на старата версия, като само се добавят някои допълнителни възможности“, обясниха от ЕТА-СИС.


Българският производител предлага опции за надграждане на много от своите устройства. Те представляват допълнителни приставки, които се монтират лесно и добавят още функционалности. Също така, на платките на устройствата са изведени всички необходими кабели и букси, а когато е необходимо, са осигурени шаблони за монтаж, което допълнително улеснява инсталацията.

 

„Ние непрекъснато подобряваме нашите продукти. Новите версии на устройствата обаче, в повечето случаи остават невидими за нашите клиенти, защото фърмуерът им автоматично се ъпгрейдва. Така устройството Ви не остарява морално, защото винаги е с най-модерния софтуер. Уведомяваме клиентите за значителните промени, нововъведения и добавени функционалности, но оставяме на тях да решат дали и какво ще използват. Ако не желаят новите възможности, просто продължават да боравят с устройството както досега“, обясниха още специалистите от фирмата.

 

Другото направление, в което ЕТА-СИС е специализирата, е производството на противоударни и бронирани стъкла за банкови офиси, обменни бюра, финансови институции, бронирани машини и др. „Куршумоустойчивите ни стъкла от класове BR2-NS и BR3-NS са преминали изпитанията както на МВР, така и на военните и единствени в България притежават продуктов сертификат, издаден от Изпълнителна агенция „Изпитвания и контролни измервания на въоръжение, техника и имущества”“, споделиха в заключение от фирмата.

 

Повече информация за продуктите, които ЕТА-СИС предлага, ще намерите ТУК.


Източник на снимковия материал: ЕТА-СИС ООД

Още от Електротехника