Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

Жо и Вен: Направете дома още по-комфортен с интелигентните ключове, контакти и аксесоари на Schneider Electric

18.01.2018 г.Жо и Вен България е утвърдено търговско дружество, предлагащо на пазара у нас иновативните разработки на глобалния специалист в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията Schneider Electric. Сред акцентите в продуктовото портфолио на българската фирма е голямото разнообразие от интелигентни решения за управление на дома. „Осигурете си един по-комфортен, сигурен и енергийно-ефективен дом с интелигентните ключове, контакти и аксесоари на Schneider Electric. Предлагаме богат избор на продукти от сериите Sedna, Odace, Asfora и др.“, информираха за Инженер.bg от българската компания.

 


Сред продуктовите предложения на Жо и Вен можете да откриете ключове с индикаторни лампи, помагащи ви в тъмното; контакти с предпазни капаци за бани и гаражи, защитени от въздействието на праха и влагата; контакти с предпазители за деца; ключове за управление на щори; различни видове розетки и мн.др. Нека разгледаме и някои от гамите интелигентни решения за дома.

 

Sedna – за елегантност и оптимален комфорт

 

Серията Sedna се откроява с елегантния си дизайн и 8-милиметровите си тънки профили, внасящи хармония в помещенията на всеки дом. Продуктите от гамата са разработени за осигуряване на максимален комфорт със своята ефективност в консумацията на енергия и богатството от налични цветове. Моделите се предлагат с декоративни рамки в 6 цвята и капаци на механизми с 4 цвята.

 


„Съчетавайки високотехнологични функции за управление на дома, Sedna притежава всичко, от което се нуждаете. Системите за отопление са програмирани за оптимален комфорт много преди момента, в който се приберете вкъщи; димерите и детекторите за движение предлагат точно толкова светлина, колкото е необходима, а щорите можете да управлявате само с едно натискане на ключа“, споделиха от Жо и Вен.

 


Модернизъм и енергийна ефективност с гамата Odace

 

Odace е гама, създадена в съзвучие с най-новите тенденции в областта на интериорния дизайн, придаваща блестящ завършек на дома. Към стандартните предложения, като ключове и контакти, Schneider Electric добавя няколко ексклузивни аксесоара в полза на ежедневните дейности, а именно поставка за мобилен телефон и държачи за ключове и бележки. Освен енергийно-ефективни детектори за присъствие, димери и ключове със светлинни индикатори, Odace предлага и интелигентни ключове с времезакъснение – за изключване на осветлението в помещения с изтензивно движение.

 


„Комбинирайки различни енергоспестяващи механизми на Odace, клиентите могат да намалят разходите си за отопление и осветление, спестявайки до 25% от сметката за електричество. Например, за прецизното управление на радиатори и подово отопление са разработени електронен стаен термостат и термостат със сензорен дисплей, чрез които може с точност да се задава температурата и да се контролира потреблението“, разясниха българските специалисти.

 

За да отговори на съвременните потребности на своите клиенти, Schneider Electric произвежда и пълна гама от медийни конектори Odace за телевизори, конзоли за игри, компютри и аудио системи, включително:

- Контакти за USB – специално за смартфон и за всеки тип устройство с USB порт;

- Радио FM управление с високоговорител – за достъп до любимите радиопрограми във всяко помещение на дома;

- Информационна розетка – за свързване на телефон, телевизор, компютър и модем.

 


Повече информация за Жо и Вен България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Жо и Вен България, Schneider Electric

Още от Електротехника