Пазарни акценти / Прегледи

Нови компактни разпределителни табла ECG Combo на ETI за мултимедийни и комуникационни устройства

08.04.2019 г.


Словенската компания ETI Elektroelement, произвеждаща продукти и решения за електрически инсталации, разшири своето портфолио с нова серия разпределителни табла за вграден монтаж ECG Combo, които изискват по-малко инсталационно място. „Разпределителните табла от новата серия се отличават с модулна конструкция и включват IT устройства. Предназначени са за комбинирано електроразпределение на електрически и мултимедийни и комуникационни устройства, а изпълнението им е с височина от 3 до 5 реда“, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на ETI.


Таблата се доставят с включен комплект за вграден таванен или стенен монтаж, включително: PE/N изводи, етикети, модулен капак, перфорирана метална плоча за монтаж на IT устройства, както и с вграден шуко контакт в преграда между модулната и IT зоната. За инсталации в куха стена, съгласно 60670-24 (б.ред. материал с тест за температура на възпламеняване на проводниците 850 °C) е предназначена серията ECGH.Допълнителни аксесоари:

  •  - Втори шуко контакт за преграден монтаж. Първият е включен в разпределителното табло Combo;

  •  - Държач за модем или рутер;

  •  - RJ45 държач за 12 порта;

  •  - Заключване с ключ;

  •  - Вертикални или хоризонтални мостови връзки, необходими за разширяване чрез свързване на допълнителни разпределителни табла.


Таблата са предназначени за:

  •  - Телефонна комуникация;

  •  - Модеми и рутери (за Wi-Fi са предназначени моделите с пластмасова врата);

  •  - Антена за кабелна или сателитна телевизия.


Повече информация за ETI Elektroelement, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: ETI Elektroelement

Още от Електротехника