Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

Модерна технология в класически дизайн с фенерите за градинско и парково осветление на Ledvance от Ритбул

19.11.2019 г.

Уютът и усещането за дом се формират не само от обстановката вътре в апартамента или къщата ни, но и във всички външни пространства около тях. С подходящ комплект за парково осветление ще си осигурите този комфорт, като лесно и бързо добавите класическо излъчване със съвременни технологии във всяка градина, вила, къща за гости и парково пространство. „Eco Class Classic Lanterns на Ledvance може да удовлетвори всички изисквания за парково и градинско осветление и да създаде топла и приветлива атмосфера навън“, коментираха за Инженер.bg от Ритбул, утвърдена българска търговска и инженерингова фирма.


Да изпълним мрачните есенни дни с очарование, избирайки подходящо външно осветление, може да изглежда като огромно предизвикателство, но всъщност е лесно като детска игра. Именно това е едно от главните предимства на фенерите Eco Class Classic Lanterns на Ledvance – лесна, бърза и безпрепятствена инсталация. Висококачественият и модерен дизайн перфектно се съчетава с безброй цветове и текстури. Степента на влагозащита на серията е IP 44 и е съвместима с източници E27. От фирма Ритбул, официален партньор на Ledvance за България, предлагат 5 различни модела и осигуряват 3 години гаранция за всеки от тях.


„Фенерите за градинско осветление Eco Class Classic Lanterns са чудесен начин да добавите атмосфера и топлина към откритото пространство, а ние от Ритбул сме готови да пренесем уюта на вашия дом в градината още сега“, заявиха от компанията.


 

Доказаната българска търговска фирма се занимава с внос и дистрибуция на технически изделия в сферата на електроизграждането, производството и автоматизацията, както и със съвременни и ефективни LED решения за осветление. Екипът на Ритбул извършва още проектни консултации, презентации и демонстрации на продуктите, които предлага. Един от най-новите и оборудвани изложбени центрове на фирмата се намира в град Пловдив и заема повече от 300 m2 площ. В него всеки професионалист може да открие необходимото му техническо решение.



Информация за фирма Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Ритбул, Ledvance

Още от Електротехника