Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

Текра и ММС с 5-годишно партньорство в предлагането на алтернативни медни кабелни и оптични решения у нас

15.11.2019 г.


Българският специалист в областта на сградните енергийни, информационни и алармени електроинсталации Текра отбеляза 5 години партньорство с производителя на структурни кабелни системи Multimedia Connect (MMC). По време на събитието се състоя и официалното представяне на новото ценовоефективно решение за медни мрежи на MMC – LINK+. „Фокус на срещата бе и обновяването на инсталаторските договори от 2017 г. Над 30 представители на сертифицираните от компанията инсталатори в България получиха своите нови сертификати и се насладиха на автентична гурме вечеря по случай 5-годишното ни партньорство“, съобщиха за читателите на Инженер.bg от Текра.


 

Новото решение LINK+ на френския разработчик MMC включва конектори, куплунги и корди със системна гаранция от 15 години. Специалният гост на срещата, г-жа Лилия Сабитова, търговски директор на MMC за Европа, представи разработките на компанията, които са съсредоточени върху естетиката и удобството за потребителя, и се отличават с най-високите технически характеристики, гарантиращи високото качество на всеки отделен продукт.


 

„MMC е пионер в създаването на конектори, свързвани без инструмент. Тази технологична иновация позволява рязане на кабелите без инструменти, което от своя страна води до по-голямо улеснение за инсталаторите и съответно до по-високата им производителност“, споделиха от българското дружество.

 

Френската компания е фокусирана върху разработването на иновативни продукти, които носят висока добавена стойност както на инсталаторите, така и на крайните потребители, включително:

 

 - Системи от медни проводници Cat. 5E, 6, 6А и 7: кабели, пач-корди и конектори;

 - Системи от оптични кабели: многомодови и едномодови оптични влакна, конектори, пач-корди, пач-панели и предварително терминирани връзки;

 - Стелажни системи: шкафове, шкафове за монтаж на стена и аксесоари за тях.


 

25-годишна системна гаранция

 

Четвъртвековната гаранция на системата, изградена с продукти на Multimedia Connect, се предлага от подбрани и обучени сертифицирани инсталатори. Тази гаранция е следствие от изпълнението на строги процедури за качество, които се прилагат от проектирането до производството и инсталирането на техническите решения. „Всички продукти на MMC са одобрени от независими лаборатории (Delta, ETL и 3Т) и притежават пълен набор от сертификати, обхващащи компоненти, постоянни връзки и канали“, обясниха от Текра.

 


Общият брой на сертифицираните инсталатори на системата в България е над 40. Оторизирането им за работа с решенията на MMC се осъществява след преминаване на сертификационен курс, който се провежда от Текра, като сертификатите се издават директно от MMC след успешно преминат тест.


 

Референтни проекти на MMC

 

Multimedia Connect се гордее с редица успешно реализирани проекти във всеки отрасъл, включително: търговски сгради, транспорт, образование, здравеопазване, производство, държавни проекти и др. Новият терминал на летище Charles de Gaulle – Париж; централата на Air France, Sky Tower Office – Вроцлав, Полша; Brussels Airport; University Teknologi Mara – Тапа, Малайзия, са само част от обектите, използвали решенията на Multimedia Connect.

 

Повече информация за Текра ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Текра

Още от Електротехника