Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

Телетек Електроникс: Гъвкавост и високо ниво на сигурност със софтуера за мониторинг Patriot

15.08.2019 г.


Телетек Електроникс се нарежда сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника в България. В сферата на мониторинга дружеството предлага решенията на международния разработчик Patriot Systems, създател на модерния софтуерен пакет за автоматизация на алармени системи – Patriot. „Продуктът представлява динамичен пакет за мониторинг, който е пригоден да отговаря на точните изисквания на вашия CMS или ARC чрез огромния си набор от модули и налични планове за лиценз”, коментираха за Инженер.bg от българската фирма.

 


Софтуерните пакети за мониторинг Patriot се характеризират със своята гъвкавост и способност да отговорят на нуждите на всяка мониторинг фирма. С увеличаването на броя клиенти и зоните за наблюдение, софтуерът не изисква допълнителни преинсталации, тъй като автоматично расте с вашия бизнес. „Пакетите са съвместими с всички известни приемници и формати. Те отговарят на международноутвърдени сертификати, включително UL, BS и Grade 1. Софтуерът предлага инструмент за превод и поддръжка на много езици“,обясниха от Телетек Електроникс.

 

Patriot Systems предлага 3 пакета, които са насочени към разнообразните нужди на мониторингфирмите, независимо от техния размер. Patriot Lite е за стартиращи фирми, университети, зоологически градини и малки CMS станции. Patriot Professional е подходящ за средни до големи CMS/ARC станции, а вариантът Enterprise предлага първокласни професионални функции като разширена SQL бекъп конфигурация, опции за интерфейс и допълнителни модули.

 

Софтуерни пакети Patriot:


 - Patriot Lite: Решение на достъпна цена, един потребителс пълна функционалност за максимум 100 обекта;

 - Patriot Professional: Среден клас решение, много потребители с пълна функционалност за 250 – 25 000 обекта;

 - Patriot Enterprise: За големи мониторинг фирми и много потребители с пълна функционалност за 250 до над 500 000 обекта.

 


Функционални характеристики на софтуерните пакети Patriot


Patriot Systems разработва 40 допълнителни модула, които могат да се добавят към мониторинг софтуера, за да се постигне необходима гъвкавост, от която се нуждаят конктретните потребители. Комуникационните канали, заложени в продукта, са PTSN, IP, GPRS и GSM. „Платформата на софтуера е съвместима както с Windows, така и с виртуални машини. За улесняване на работния процес, пакетите се предлагат с интуитивен интерфейс и възможност за задаване на уникални настройки за всеки отделен оператор“, допълниха в заключение от българската фирма.

 

Повече информация за Телетек Електроникс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс, Patriot Systems

Още от Електротехника