Пазарни акценти / Прегледи

 • Телетек Електроникс: Гъвкавост и високо ниво на сигурност със софтуера за мониторинг Patriot

  Телетек Електроникс: Гъвкавост и високо ниво на сигурност със софтуера за мониторинг Patriot

  Телетек Електроникс се нарежда сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника в България. В сферата на мониторинга дружеството предлага решенията на международния разработчик Patriot Systems, създател на модерния софтуерен пакет за автоматизация на алармени системи – Patriot. Продуктът представлява динамичен пакет за мониторинг, който е пригоден да отговаря на точните изисквания на вашия CMS или ARC.

 • Елма: Без компромиси в интериора с новия конфигуратор „Mix & Match“ на Schneider Electric

  Елма: Без компромиси в интериора с новия конфигуратор „Mix & Match“ на Schneider Electric

  „От Schneider Electric представят своя нов конфигуратор за ключове и контакти „Mix & Match“. Инструментът е разработен за нуждите на местния пазар и е наличен изцяло на български език, като е достъпен онлайн през сайта на Шнайдер Електрик България“, информираха от Елма-М-Груп. Фирмата е един от основните партньори на глобалния производител и предлага цялостни решения за осигуряване на електрозахранване на обществени, курортни и жилищни сгради, както и промишлени предприятия.

 • Нови компактни разпределителни табла ECG Combo на ETI за мултимедийни и комуникационни устройства

  Нови компактни разпределителни табла ECG Combo на ETI за мултимедийни и комуникационни устройства

  Словенската компания ETI Elektroelement, произвеждаща продукти и решения за електрически инсталации, разшири своето портфолио с нова серия разпределителни табла за вграден монтаж ECG Combo, които изискват по-малко инсталационно място. Разпределителните табла от новата серия се отличават с модулна конструкция и включват IT устройства. Предназначени са за комбинирано електроразпределение на електрически и мултимедийни и комуникационни устройства.

 • Филкаб: Продуктовата гама Ledinaire на Philips – комфортно LED осветление с гарантирано качество

  Филкаб: Продуктовата гама Ledinaire на Philips – комфортно LED осветление с гарантирано качество

  Утвърдената компания в областта на осветителната техника Philips Lighting предлага широка гама от LED осветителни тела, които се отличават с висока енергийна ефективност, надеждност и иновативност. „Компанията акцентира върху най-търсените артикули, като ги предлага на много конкурентни цени. Потребителите могат да разчитат на високото качество и надеждността на изделията, осигурявайки си висок комфорт в най-различни приложения“, информираха от фирма Филкаб.

 • Ритбул: Новите стяги Bessey – сила и удобство на затягане, дори и в тесни пространства

  Ритбул: Новите стяги Bessey – сила и удобство на затягане, дори и в тесни пространства

  Ритбул – българска фирма, доказала се като надежден дистрибутор на технически изделия в области като електроизграждане, производство и автоматизация, представи две нови разработки стяги: редукторни стяги Gear Klamp и корпусни стяги K body REVO. Те са производство на утвърдения производител на ръчни инструменти Bessey Tool, с който тя си партнира на българския пазар. Двете нови стяги се отличават със своята още по-голяма сила, удобство и лекота при работа.

 • Телетек Електроникс: Произвеждаме пожароизвестителни и сигнално-охранителни системи за всякакъв тип сгради

  Телетек Електроникс: Произвеждаме пожароизвестителни и сигнално-охранителни системи за всякакъв тип сгради

  Знаете ли какво е общото между кметството на град Лисабон, Португалия; Crowne Plaza Hotel – Доха, Катар; Sheraton Hotel – Оран, Алжир; Istanbul Central Bus Station – Турция и Santa Rita de Cassia – Бразилия? Всички те са оборудвани с български сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи. Заслугата е на Телетек Електроникс – предприятие, част от структурата на Телетек Груп, специализирано в производството на цялостни комуникационни решения за всякакъв тип сгради.

 • Жо и Вен: Направете дома още по-комфортен с интелигентните ключове, контакти и аксесоари на Schneider Electric

  Жо и Вен: Направете дома още по-комфортен с интелигентните ключове, контакти и аксесоари на Schneider Electric

  Жо и Вен България е утвърдено търговско дружество, предлагащо на пазара у нас иновативните разработки на глобалния специалист в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията Schneider Electric. „Осигурете си един по-комфортен, сигурен и енергийно-ефективен дом с интелигентните ключове, контакти и аксесоари на Schneider Electric. Предлагаме богат избор на продукти от сериите Sedna, Odace, Asfora и др.“, информираха за Инженер.bg от българската компания.

 • Електро Плюс: Нови функции, интегрирани в серии на BTicino, осигуряват комфорт и безопасност на осветлението

  Електро Плюс: Нови функции, интегрирани в серии на BTicino, осигуряват комфорт и безопасност на осветлението

  Новите LED осветителни тела на BTicino допринасят за удобството и сигурността на помещенията, като осигуряват комфортна среда както в жилищни, така и в административни сгради. „Компанията непрекъснато разширява гамата от осветителни тела. От устройствата за директно осветление до LED маркерите за стъпала и LED лампите за четене тези продукти позволяват да се създаде оригинален интериор, който гарантира безопасността и комфорта на обитателите на дома“, информираха от фирма Електро Плюс.

 • Електро Плюс представя продуктовата гама на Sirena от взривозащитени сигнални устройства Expro

  Електро Плюс представя продуктовата гама на Sirena от взривозащитени сигнални устройства Expro

  Sirena, световен лидер в проектирането и производството на звуково и визуално-сигнализиращо оборудване, предлага обширна гама взривозащитени устройства от клас Ex-d. „Серията Expro е предназначена главно за химически и нефтопреработвателни предприятия. С основание може да се каже, че тя отговаря и на най-взискателните пазарни изисквания, гарантирайки максимална сигурност и високо качество“, информираха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс, която предлага продуктите на Sirena у нас.

 • БР Техника: Системно решение на Bosch Rexroth увеличава добива на земеделски култури

  БР Техника: Системно решение на Bosch Rexroth увеличава добива на земеделски култури

  Земеделските производители могат устойчиво да повишат добивите чрез автоматизирана обработка на почвата. Контролът върху необходимата сила, прецизното позициониране, както и комбинацията от двете позволява на електрохидравличния механизъм EHC-8 на Rexroth да извърши съответното повдигане и спускане на прикачния инвентар. По този начин се реализира възможно най-добрата оран, при която почвата е равномерно и леко раздробена. А това осигурява и по-добри добиви.

Още от Електротехника