Пазарни акценти / Прегледи

 • Външни детектори на ОРТЕХ – най-новото попълнение в обширното портфолио на Телетек

  Външни детектори на ОРТЕХ – най-новото попълнение в обширното портфолио на Телетек

  Фирма Телетек, утвърден доставчик на решения в областта на сградните енергийни, информационни и алармени електроинсталации, разшири своя кръг от партньори с японския производител на системи за сигурност OPTEX, съобщиха за Инженер.bg от компанията. „OPTEX е най-големият производител на външни детектори за периметрова охрана в световен мащаб. Продуктите му са с иновативен дизайн, високо качество и са подходящи за всякакъв тип инсталации”, коментираха от Телетек.

 • ВиВ Изоматик: Push-in технологията на Phoenix Contact увеличава производителността

  ВиВ Изоматик: Push-in технологията на Phoenix Contact увеличава производителността

  За Phoenix Contact това е само началото. Компанията вече има разработени технологии и процеси, които отговарят на изискванията на стратегията за четвърта индустриална революция Industry 4.0 и фабриката на бъдещето. „Малко след самото си създаване през 1928 г. Phoenix Contact прави революция в свързването на проводниците в контролните шкафове“, коментираха за Инженер.bg от ВиВ Изоматик, която предлага изделията и цялостните решения на Phoenix Contact у нас.

 • БулЕлектрик Груп: Управлявайте осветлението интелигентно и с въображение със системата InFusion на Vantage

  БулЕлектрик Груп: Управлявайте осветлението интелигентно и с въображение със системата InFusion на Vantage

  Vantage Controls, САЩ, част от Групата Legrand, е световен лидер в областта на автоматизацията на жилищни и обществени сгради. „Решенията за автоматизация на осветителни системи на Vantage предоставят на дизайнерите, архитектите и проектантите широк набор от инструменти за реализация на техните проекти. На изпълнителите те осигуряват мощен хардуер и софтуер за инсталиране и програмиране, a на потребителите – комфорт и удоволствие в луксозен дом“, разказаха от БулЕлектрик Груп.

 • Електро Плюс: Надеждни LED устройства за тунелна сигнализация FOUR от Sirena

  Електро Плюс: Надеждни LED устройства за тунелна сигнализация FOUR от Sirena

  Над половин век италианската компания Sirena е утвърдено име на пазара на средства и системи за светлинна и звукова сигнализация за индустриални и граждански цели. Sirena е оптимален избор, когато става въпрос за качествени сигнални устройства в областта на пътната сигнализация. За такива приложения производителят е разработил гамата FOUR, която включва разнообразие от продукти за светлинна сигнализация, имащи за задача да регулират индустриалния и обществения трафик. Продуктовото семейство на FOUR пред Инженер.bg представят от фирма Електро Плюс.

 • Нестандартна уредба за изпитване и сертифициране на кабели от WAGO и Сивико

  Нестандартна уредба за изпитване и сертифициране на кабели от WAGO и Сивико

  Сивико разработи иновативна платформа за изпитване на кабели ниско напрежение Siviko ACT 150 с подкрепата на своя партньор WAGO Kontakttechnik. В „сърцето“ на новата разработка са заложени новото поколение PFC200 контролери на WAGO. „Уредбата представлява автоматизирано решение за провеждане на електрически измервания на активното съпротивление на жилата и издържимото напрежение на изолацията, по един бърз и безопасен начин“, информираха от ТП ВАГО Контакттехник.

 • Пневматични системи и компоненти за приложение в железопътния транспорт от Индуматик

  Пневматични системи и компоненти за приложение в железопътния транспорт от Индуматик

  С над 300 реализирани системи в сектора на железопътния транспорт за последните 5 години, Индуматик е водещ разработчик и доставчик в България на решения в областта на системите за управление и разтоварване на железопътни вагони. „Ние сме в състояние да намерим решения за всички идеи и потребности на нашите клиенти, използвайки доказани продукти и системи от водещи фирми в областта на флуидната техника, пневматиката и автоматизацията на производството”, заявиха от Индуматик.

 • Жо и Вен: Стил и уникален интериорен дизайн с най-голямата и разнообразна модулна серия на Schneider Electric

  Жо и Вен: Стил и уникален интериорен дизайн с най-голямата и разнообразна модулна серия на Schneider Electric

  Жо и Вен, доказана търговска фирма в областта на електрообзавеждането и официален дистрибутор на продуктите на Schneider Electric у нас, предлага на българския пазар най-голямата модулна серия на френския производител, съобщиха за Инженер.bg от дружеството. „Unica e цялостна, международна и гъвкава гама от инсталационни изделия. Серията обхваща най-богатия набор от решения със своите над 150 електрически и електронни функции за управление“, разказаха специалистите.

 • Кабелни системи, мълниезащити и крепежни елементи от Ритбул

  Кабелни системи, мълниезащити и крепежни елементи от Ритбул

  Фирма Ритбул, утвърден доставчик на електроапаратура, индустриални компоненти, инструменти, измервателни прибори и LED осветление, предлага кабелни системи и мълниезащити на утвърдения производител Dietzel Univolt. „Асортиментът ни скоро бе допълнен и от крепежни елементи и системи за монтаж на електрически инсталации на Schnabl Stecktechnik. С продуктовата гама на тези производители, ние от Ритбул се стремим да предложим богато разнообразие от възможности на клиентите ни“, съобщиха още от българското дружество.

 • Вайд-Бул: Системи за маркиране за ел. табла MultiMark – интелигентно решение за всички приложения

  Вайд-Бул: Системи за маркиране за ел. табла MultiMark – интелигентно решение за всички приложения

  Колкото по-високо e нивото на автоматизация, толкова по-сложна е структурата на таблото за управление. Това правило означава, че е по-важно отвсякога инсталираните компоненти да бъдат надлежно етикетирани. Вътрешното подреждане на таблото за управление трябва да бъде ясно от пръв поглед с оглед лесното му обслужване. Затова системата за маркиране се е превърнала във важна мярка за безопасност по отношение на инфраструктурата на таблото.

 • Стил и комфорт със серията електрически ключове и контакти на Schneider Electric от Жо и Вен

  Стил и комфорт със серията електрически ключове и контакти на Schneider Electric от Жо и Вен

  Превърнете дома си в по-добро място за живеене, отличаващо се с уникален дизайн и съвременна функционалност! Бъдете в крак с най-новите тенденции в обзавеждането с гамата ключове и контакти Odace на Schneider Electric. „Ключовете и контактите са все по-стилни, но и все по-практични. Вече не се налага да правите компромис с външния вид, за да получите най-иновативните функции. С Odace можете да имате всичко това“, разказаха пред Инженер.bg от официалния дистрибутор на Schneider Жо и Вен.

Още от Електротехника